La casa de papel: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδί

"Έπεσε" το instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
La casa de papel: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Η σειρά του Netflix «La casa de papel» έχει "κεντρίσει" τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά καθώς μετά από την μεγάλη πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου, η είδηση πως πρωταγωνίστρια της σειράς είναι έγκυος "έσκασε" σαν βόμβα.

Ο λόγος για την Esther Acebo ή κοινώς "Στοκχόλμη. Η γνωστή ηθοποιός πλέε σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Μάλιστα, η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι αρκετά ενεργή. Πρωταγωνιστής της σειράς έγινε επίσης πατέρας.

Η ανάρτηση της Esther Acebo από το La casa de papel

Όσο για τον πατέρα του παιδιού, κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι καθώς η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγα λόγια για την Esther Acebo

Η Έσθερ Ασίμπο, είναι η Ισπανίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. Ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί στη ταινία Los encantados (ελληνικά: Η μαγεμένη) το 2016 και έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά "La casa de papel".

Η Έσθερ σπούδασε φυσική άσκηση και επιστήμη του αθλητισμού, στο Πανεπιστήμιο Castilla-La Mancha από το 2001 έως 2005. Συνδύασε τις σπουδές της με μαθήματα υποκριτικής.

Η πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε ήταν ως παρουσιάστρια του παιδικού προγράμματος Kosmi Club. Μετά από αυτό έγινε παρουσιάστρια του Non Stop People, στο κανάλι Movistar +.

Συνέχισε να εργάζεται ως ηθοποιός και έκανε το ντεμπούτο της στην εθνική τηλεόραση με το "Άγγελο ή Δέμονας" (ισπ.: Ángel o Demonio) στο κανάλι Telecinco. Επίσης, έπαιξε σε μια ταινία του Ρικάρδο Ντάβιλα (ισπ.: Ricardo Dávila), "οι Μαγεμένοι" (ισπ.: Los Encantados), που κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου.

Στις 2 Μαΐου 2017 πρωταγωνίστησε στη σειρά "La casa de papel"(ελληνικά: Η τέλεια ληστεία) που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι Antena 3. Σε αυτή τη σειρά ο ρόλος της Έσθερ είναι η Μόνικα Γκαθταμπίδε ο οποίος είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες.