Πανικός στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά - Άρχιζε να ουρλιάζει: "Ντροπή"

Τα πλάνα που την έκαναν να φύγει από το πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πανικός στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά - Άρχιζε να ουρλιάζει:

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο (4/12) η Φάρμα και ένας από τους παίκτες που έχει δημιουργήσει πανικό είναι ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης.

Το πρωί, μάλιστα, της Δευτέρας (6/12) το Πρωινό έπαιξε μερικά πλάνα από το τι πρόκειται να δούμε απόψε το βράδυ στο ριάλιτι περιπέτειας και σε μερικά από αυτά πρωταγωνιστής ήταν ο Γρηγόρης που κάνει μπάνιο.

«Είδα καλά ότι έπλενε τα…;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Φαίη Σκορδά άρχισε να ουρλιάζει, κρύβοντας το πρόσωπό της ενώ δεν σταμάτησε να φωνάζει «Ντροπή»!

Η αμηχανία της Σκορδά με τα πλάνα στην Φάρμα

Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού - Ούρλιαζε στο πλατό

Μετά την αποκάλυψη που έκανε για την τρίτη δόση του εμβολίου, ένα μικρό ατύχημα είχε η Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής Πρωινό, με αποτέλεσμα από το φόβο της να ουρλιάζει on air και να αναστατώνει τους συνεργάτες της μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της μαγειρικής πήγε να ανοίξει τον φούρνο για να δει το φαγητό που ψηνόταν, όταν από τον καυτό αέρα που χτύπησε το πρόσωπο της ξεκίνησε να φωνάζει.

«Ήθελα και να μαγειρέψω πανάθεμά με! Πόσο δηλαδή; Μα γιατί να μην το έχω καθόλου; Έφτασα 41. Δηλαδή, έκανα το αστείο όταν έκανα εκπομπές και ήμουν 20. Δεν το ‘χω ρε παιδί μου, δεν το ‘χω!», αναφώνησε. «Όταν το άνοιξα τρομοκρατήθηκα. Ένιωσα τον φόβο», σχολίασε.