Άννα Μαρία Λογοθέτη: "Ήρθε καταπάνω μου, έτρεξα και..." - Η δημόσια καταγγελία της για πασίγνωστο ηθοποιό

"Λύγισε" με την αποκάλυψη της παρενόχλησης που δέχτηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Μαρία Λογοθέτη:

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/12) η Άννα Μαρία Λογοθέτη, η οποία, εμφανώς αλλαγμένη, αναφέρθηκε στην ζωή της αλλά και στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν χρόνια, το ίδιο και η Παναγιώτα Βλάντη πριν λίγες μέρες.

Η ίδια εργάζεται σε κατάστημα με ρούχα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που αποφάσισε να απομακρυνθεί ξαφνικά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εξομολόγηση της Λογοθέτη για την παρενόχληση που δέχτηκε

«Οι αμοιβές τότε ήταν πολύ καλές, αλλά δεν κράτησα χρήματα. Τα έπαιρνε η μητέρα μου και όταν έφτασε η στιγμή να παντρευτώ τη ρώτησα τι έχει μείνει από το κομπόδεμά μου και μου είπε τίποτα. Δεν γίνεται να έχουν ξοδευτεί τόσα χρήματα σε καλλυντικά και ρούχα, όπως μου είπε. Με τη μητέρα μου δεν έχω επαφή από το 2016, όταν πέθανε ο πατέρας μου. Με τη μαμά μου η σχέση έγινε τοξική, πριν χάσω τον μπαμπά μου.

Δεν συμφωνούσαμε σε πολλούς χειρισμούς που είχε κάνει στα χρόνια. Όταν έφτασα στο σημείο να ζυγίσω τα πράγματα, είπα ότι δεν υπάρχει κανένανς λόγος να υπάρχει τοξικότητα γύρω μου. Πρέπει να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Χώρισα και μέσα σε αυτή την αλλαγή ήταν να αποκοπώ από όποια σχέση με κάνει να αισθάνομαι χάλια. Η μητέρα μου είανι χειριστική, ήθελε να κάνει κουμάντο σε όλους μας.

Ήταν πολλά που με έκαναν να φύγω. Το κερασάκι, αυτό που γύρισα στο σπίτι και είπα τέλος ήταν όταν έκανα πρόβες για ένα musical στο θέατρο με πολύ γνωστούς ηθοποιούς. Εγώ είχα έναν κόουτς μέσα από αυτό το team που θα μου έκανε μαθήματα υποκριτικής. Δεν ζει πια. Ήταν πολύ μεγάλος ηθοποιός, είχε και δίδυμο αδερφό. Κάναμε πρόβες στο σπίτι του, την 3η φορά μου την έπεσε στεγνά. Θυμάμαι ότι το αντιλήφθηκα όταν κλείδωσε την πόρτα. Ήρθε καταπάνω μου, έτρεξα έσπασα το τζάμι της πόρτας και έφυγα. Εκεί είπα δεν θα το συζητήσω. Μετά από έξι μήνες πέθανε.

Μπήκα κατευθείαν στη λιανική. Η ζωή άρχισε να κυλάει έτσι όπως την ήθελα εγώ. Έγινε restart όταν παντρεύτηκα. Το διαζύγιο ήρθε μετά από 11 χρόνια, αλλά εμείς καταφέραμε να έχουμε εξαιρετικά καλή σχέση με τον πρώην άντρα μου και όλα κύλησαν καλά.

Όταν έχασα το μπαμπά μου, άλλαξε όλη μου η ζωή. Είπα μακριά όλοι, έχω τον γιο μου, θα τον μεγαλώσω όπως θέλω και θα πάρω τη ζωή στα χέρια μου κι ας τρώω ψωμί κι ελιά», κατέληξε.

Η επαγγελματική πορεία της

Τηλεοπτικές εκπομπές που έχει παρουσιάσει ή στις οποίες συμμετείχε:

  • «3 2 1», 1993, ΑΝΤ1
  • Viva ΣΚΑΪ 1996, ΣΚΑΪ
  • Χριστουγεννιάτικες ιστορίες αγάπης, 1996, ΣΚΑΪ
  • Πρωινή Μελέτη, 2008, Star
  • Τα Καρντάσιανς 2013 ΑΝΤ1

Σειρές στις οποίες έχει εμφανιστεί:

  • Αραχτοί και λάιτ ΑΝΤ1
  • Δυο Ξένοι… Mega
  • Η Καλή … Πεθερά ΑΝΤ1
  • Πάτερ ημών ΑΝΤ1
  • Πάτερ ημών: Αχ αυτή η γυναίκα του ΑΝΤ1
  • Τζιν και Τσέρρυ Mega