Survivor 5: Τα τεστ που βάζει η παραγωγή του Ατζούν σε «διάσημους» και «μαχητές» πριν πάνε Άγιο Δομίνικο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα τεστ που βάζει η παραγωγή του Ατζούν σε «διάσημους» και «μαχητές» πριν πάνε Άγιο Δομίνικο

Οι ετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ είναι πυρετώδεις καθώς στα τέλη του Δεκέμβρη αναμένεται να δούμε την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» τις προηγούμενες δύο ημέρες, πέρασαν από τα γραφεία οι διάσημοι, για να υποβληθούν τόσο σε αθλητικά τεστ, όσο και σε ψυχολογικά τεστ, κάτι που έχουν κάνει ήδη οι «μαχητές».

Μάλιστα, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος μπορεί να μην ξεκαθάρισε αν τελικά θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο αλλά άφησε από την άλλη ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κάνει Χριστούγεννα στην Ελλάδα. Δείτε εδώ τα τρία ονόματα φωτιά που ακούγεται πως ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες.

Οι πληροφορίες για το Survivor 5

Ο πρώτος διάσημος που μπαίνει Survivor 5 - Έχει ξεκινήσει ήδη μαθήματα ψαροντούφεκου

Και ενώ πολλά είναι τα ονόματα που βρίσκονται πολύ κοντά στο "ναι" (δείτε εδώ 4 από αυτά) μόνο ένας διάσημος μέχρι στιγμής έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να... μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του Survivor 5!

Ο λόγος φυσικά για τον Άρη Σοϊλέδη που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη σκληρές προπονήσεις και κάνει μέχρι και... ψαροντούφεκο για να είναι χρήσιμος στην ομάδα! Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να είσαι αυτός που τους ταΐζει στον Άγιο Δομίνικο... Ξέρει ο Άρης τι κάνει.

Να υπενθυμίσουμε πως θα αφήσει πίσω του την σύντροφό του που προσφάτως της έκανε και μια πρόταση γάμου, σκέτη υπερπαραγωγή (δείτε εδώ βίντεο)!

Το βιογραφικό του Άρη Σοϊλέδη

Survivor 5 spoiler Άρης Σοϊλέδης

Γεννήθηκε 8 Φεβρουαρίου 1991, είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος αμυντικός

Ο Σοϊλέδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας, σε αγώνα της Super League εναντίον του Λεβαδειακού κατά τη διάρκεια της σεζόν 2008-2009, αντικαθιστώντας τον Σεμπαστιάν Λέτο. Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές του και για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, αγωνίστηκε ως δανεικός για δύο διαδοχικές περιόδους, αρχικώς, στον ΟΦΗ και στην συνέχεια στον Λεβαδειακό, όπου δεν κατάφερε να έχει θετικό αντίκτυπο με την επίδοσή του. Στις 31 Αυγούστου 2011, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του παίκτη, ο οποίος δεν κατόρθωσε να κερδίσει επαρκή χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Ακολούθως, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τη Δόξα Δράμας στη Football League. Την 1η Αυγούστου 2013, ο 22χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους με τη Νίκη Βόλου, με στόχο την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ

Στις 7 Ιουνίου 2014, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Στις 6 Ιουλίου 2016, λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του, έχοντας 41 εμφανίσεις (2 γκολ, 5 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 7 Ιουλίου 2016, υπέγραψε συμβόλαιο με την κυπριακή Ομόνοια. Στις 15 Ιουλίου 2017 επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ και υπέγραψε με την Κέρκυρα για ένα έτος.

Στις 19 Ιουλίου 2018, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μποτοσάνι στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας. Στις 2 Αυγούστου 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.