Μυριέλλα Κουρεντή: "Απεχθάνομαι τις..." - Η ανάρτησή της μετά την φημολογούμενη κόντρα με τον Μπιμπίλα

Χαμός μετά την αποχώρησή της από την παράσταση τους λόγω της συμμετοχής της στο Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μυριέλλα Κουρεντή:

Έξαλλος φαίνεται πως έχει γίνει ο Σπύρος Μπιμπίλας με το γεγονός πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή αποχώρησαν από τις θεατρικές παραστάσεις που θα συμμετείχαν για να λάβουν μέρος στον νέο κύκλο του Survivor που κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Η ηθοποιός ωστόσο θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να ξεκαθαρίσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Σπύρο Μπιμπίλα και πως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι μια χαρά.

Η ανάρτηση της Κουρεντή για τον Μπιμπίλα μετά την φημολογούμενη κόντρα τους

«Απεχθάνομαι τις ίντριγκες και δεν μου αρέσει καθόλου να αναπαράγεται το όνομά μου για κάποια “ανύπαρκτη” κόντρα που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα, για αυτό σας παρακαλώ σταματήστε το εδώ.

Τον Σπύρο Μπιμπίλα τον αγαπώ, έχουμε υπάρξει συνεργάτες και έχουμε περάσει πολύ όμορφα στο παρελθόν, τον υπερθαυμάζω για την πορεία και για το έργο του τόσα χρόνια και δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας. Καλημέρα σε όλους!» έγραψε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Μυριέλλα Κουρεντή ανάρτηση για Σπύρο Μπιμπίλα

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ααναδημοσίευσε τα λόγια της ηθοποιού στον δικό του λογαριασμό και έγραψε: «Η ανάρτηση της αγαπημένης μου Μυριέλλα Κουρεντή δείχνει πως μεταξύ μας δεν υπάρχει καμιά κόντρα απλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η τηλεόραση προσπαθεί να εμφανίσει την διάσταση απόψεων ως προς τα ριάλιτι ότι είναι κόντρα… Η αλήθεια είναι ότι μας συνδέει φιλική μεγάλη αγάπη…».

Η αποκάλυψη της Κουρεντή για τον Φιλιππίδη

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε το πρωί της Κυρακής (28/11) στην κάμερα του Open Weekend και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη (διαβάστε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της για τις καταγγελίες).

«Να σου πω την αλήθεια γενικά το ψιλομετάνιωσα που τα μοιράστηκα αυτό το σκηνικό γιατί θεωρώ πως οι άνθρωποι που είχαν να πούνε πιο σοβαρά πράγματα για αυτά που είχαν υποστεί, τα είχανε πει.

Για εμένα αυτό που κρατώ είναι ότι θα έπρεπε σε τέτοιες δουλειές και τέτοια σημαντικά πόστα, να μπαίνουν άνθρωποι που θέλουν το καλό. Να μην το εκμεταλλεύονται και να κοιτούν να κάνουν όσο πιο σοβαρά και καλά γίνεται την δουλειά τους».