Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέες φωτογραφίες από τους θαλάμους που κρατούνται Λιγνάδης και Φιλιππίδης - Έχουν μέσα τηλεοράσεις και...

VIP κελιά

Νέες φωτογραφίες από τους θαλάμους που κρατούνται Λιγνάδης και Φιλιππίδης - Έχουν μέσα τηλεοράσεις και...
News 09.12.2021 11:44
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις φυλακές της Τρίπολης κρατούνται εδώ και αρκετούς μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (9/12), ο Τάσος Τεργιάκης παρουσίασε στο Πρωινό φωτογραφίες από τους θαλάμους των φυλακών.

Πρόκειται για τους διαδρόμους έξω από τους θαλάμους όπου βρίσκονται προφυλακισμένοι και συγκεκριμένα είναι θάλαμοι χωρητικότητας 20 ατόμων και τα κρεβάτια είναι σε κουκέτες. Κάθε κρατούμενος έχει τη δική του τηλεόραση και οι δυο ηθοποιοί βρίσκονται στον τρίτο θάλαμο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται 279 ημέρες στις φυλακές και ο Πέτρος Φιλιππίδης 133 ημέρες και μάλιστα φαίνεται πως είναι πρόθυμος για να βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται, ενώ κάνει παρέα με λίγα άτομα, τα οποία πιστεύει ότι του έχουν στήσει παγίδα και ετοιμάζεται μάλιστ να το αποδείξει στο δικαστήριο, ενώ πριν μερικές μέρες ήρθε στο φως και μια νέα καταγγελία για τον ίδιο.

Οι θάλαμοι που κρατούνται Λιγνάδης - Φιλιππίδης

«Ο ένας ήταν επιρρεπής στο άλλο φύλο, και ο άλλος στο ίδιο φύλο» - "Βόμβες" για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Σωτήρης Χατζάκης το πρωί της Τετάρτης (17/11). Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ για τους δύο ηθοποιούς μίλησε πρόσφατα και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Αυτά που γινόντουσαν ήταν συγκλονιστικά βίαια, έκαναν κακό στο θέατρο. Βεβαίως, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν θα πρέπει να δικάζουμε, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Οι ενδείξεις είναι τόσο πολλές γι’ αυτά που έγιναν. Δεν είπα “γενναίο και συγκινητικό” την παράβασή του, αλλά τον σωφρονισμό του. Δηλαδή πήγε στη φυλακή, τι θα έπρεπε να κάνει, να σκοτώνει τους άλλους συγκρατούμενους; Να τους δολοφονεί και να τους βιάζει;

Γι’ αυτό είναι το σωφρονιστικό σύστημα, γι΄ αυτό είναι οι φυλακές. Θεωρώ λοιπόν πολύ σωστό ότι έκανε θέατρο και δε συνέχισε μία οπιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα.

Όταν έγινα διευθυντής του εθνικού θεάτρου, τον απομακρύναμε τον Λιγνάδη από τη σχολή για ευνόητους λόγους, γιατί κάτι είχαμε ακούσει. Όχι στο μέγεθος αυτού που συνέβη. Αυτό δεν το περίμενε κανείς. Είχαμε ακούσει ότι ο ένας ήταν λίγο επιρρεπής στο άλλο φύλο, και ο άλλος στο ίδιο φύλο. Είχε φτάσει στα αφτιά μου μία εμμονή, οπότε είπα κάτσε να προλάβουμε.

Ο Φιλιππίδης ήταν εξαιρετικός ηθοποιός. Εύστοχος και μεγάλο ταλέντο. Μία περίπτωση με λεκτική ένταση σε μία ηθοποιό, τον ανακάλεσα στην τάξη. Πάνω στην πρόβα της μίλησε άσχημα. Αυτή διαμαρτυρήθηκε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Το παιδί του Φιλιππίδη σκέφτηκα, που μέχρι χτες...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη

Σε δίκη για τέσσερις βιασμούς ο Δημήτρης Λιγνάδης

Share