«Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος» - Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη

«Ό,τι και να πω περνάει από φίλτρο ότι ήμουν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος» - Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, μετά την 18η επέμβαση που πραγματοποίησε. Η ίδια μίλησε για τον μεγάλο δρόμο που έχει ακόμη μπροστά της μετά τα προβλήματα που της δημιούργησε το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και για το δικαστήριο.

«Είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Έχω κάνει 18 επεμβάσεις και έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπειών. Παθαίνω ακόμα, συνέχεια και παντού, κρίσεις πανικού. Σε ένα χειρουργείο με έπιασε υστερία», δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε.

Τα μηνύματα που λαμβάνει: «Ό,τι και να πω περνάει από φίλτρο ότι ήμουν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει ότι έκανα κακό στον Παντελίδη. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος, νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου».

Το δικαστήριο της Μίνας Αρναούτη με την οικογένεια Παντελίδη

«Το δικαστήριο είναι στις 20 Ιανουαρίου και είναι και οριστικό. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια.Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο», είπε.

«Ακόμη και αν έπαιρνα λεφτά από τον Παντελίδη, δεν ήταν ανήλικος»

Μία αποστομωτική ανάρτηση αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μίνα Αρναούτη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν έχει πάρει κάποια στιγμή χρήματα από τον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη έκανε ένα Q&A και πέρα από τις απαντήσεις που έδωσε για τη δικαστική διαμάχη με την οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, εξήγησε πως το μόνο που πήρε από τον Παντελή Παντελίδη ήταν δύο πακέτα τσιγάρα.

«Πέρα από δυο πακέτα τσιγάρα (τότε κάπνιζα και λίγο) δεν έχω πάρει τίποτα ποτέ. Ακόμα όμως και αν έπαιρνα δεν ήταν ανήλικος. Αν κάποιος θέλει να δώσει κάτι είναι δική του υπόθεση και θα έχει τους λόγους του. Δεν αφορά κανέναν άλλον», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης