«Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά» - Αγαπημένος σεφ συγκλονίζει με την αποκάλυψή του

«Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά» - Αγαπημένος σεφ συγκλονίζει με την αποκάλυψή του

Το βράδυ της Πέμπτης 9/12 ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA «Αυτοψία» Ο γνωστός σεφ "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε ανοιχτά για τις ναρκωτικές ουσίες.

Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφέρει πως έφτασε τρεις φορές μέχρι τον θάνατο. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε πάρει θέση για το θέμα του εμβολιασμού στην εστίαση,

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου

«Ότι είχε βγει μέχρι την δεκαετία του ’90 το έχω κάνει! Νομίζω ότι έχασα τα πιο σύγχρονα. Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Δηλαδή τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά ανάλογα και τι ναρκωτικά θα κάνεις και καταλήγει πάντα με κλάμα τόσο από σένα όσο και από τους γύρω σου.

Ξεκίνησα με αφεταμίνη, δεν ήμουν δηλαδή παραδοσιακός τύπος που θα ξεκινούσα με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική. Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπνιος περισσότερες ώρες και σιγά σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα γιατί δεν μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ».

«Μου κόλλησε πάρα πολύ η ηρωίνη. Ήταν ένα ναρκωτικό το οποίο ήταν φοβερά δημιουργικό. Όντας παιδί του ’70 και του ’80 είχα την παρακαταθήκη, δηλαδή είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου μιλούν για αυτό το ναρκωτικό και ευτυχώς τώρα αλλά δυστυχώς τότε μου κόλλησε».

«Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν όμως τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν».

«Έχασα 20 κιλά γιατί φοβόμουν μη πάθω εγκεφαλικό»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (16/11) ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να χάσει συνολικά 20 κιλά για λόγους υγείας.

Όπως εξήγησε ο γνωστός σεφ, την απόφαση αυτή την πήρε καθώς φοβήθηκε μην αρρωστήσει λόγω άγχους που είχε για τη δουλειά.

«Έχασα καμιά 20αρια κιλά, γιατί φοβήθηκα μη πάθω εγκεφαλικό. Λόγω δουλειάς, στεναχώριας… Η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς. Είχαμε μεγάλη απώλεια και εμείς και οι εργαζόμενοι. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμενα να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση, ξαφνικά βρεθήκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος…

Πέρασα μεγάλη πίεση, γιατί δεν ήξερα που θα πάει όλο αυτό το πράγμα συν όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς. Δείχνω κουλ… Μεγαλώσαμε σε μια γενιά που μας έλεγαν να μη δείχνουμε τα συναισθήματά μας. Το κουβαλάω αυτό το πράγμα, να μη δείχνω κάτι παρά το γεγονός ότι το έχω μέσα μου και το παλεύω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.