Τα νεότερα για την υγεία του Γιώργου Τράγκα - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Δυστυχώς έγινε γνωστό...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα νεότερα για την υγεία του Γιώργου Τράγκα - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Ολοένα και χειροτερεύει η κατάσταση υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό και πριν ακριβώς μια εβδομάδα εισήχθη στο Σωτήρια. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση εξαιρετικά σοβαρά, ωστόσο προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν.

Τα νεότερα για την υγεία του Τράγκα

Το πρωί μάλιστα του Σαββάτου (11/12), ο Πάρις Κουρτζίδης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», ανέφερε σε νέα ενημέρωσή του, πως: «Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων. Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».

Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό...

Posted by Paris Kourtzidis on Friday, December 10, 2021

Ποιος είναι ο Γιώργος Τράγκας

Όπως αναφέρει η Βικιπαίδεια, γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1949, στο Μεταξουργείο. Ο πατέρας του εργαζόταν ως γυναικολόγος. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε τοπικά μέσα από μικρή ηλικία και εργάσθηκε στο περιοδικό Εικόνες της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Βασικός σταθμός στην πορεία του ήταν η εφημερίδα Βραδυνή, στην οποία και εργάστηκε επί σειρά ετών. Υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ επί σειρά ετών, πριν ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ. Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του τύπου έχει διατελέσει και εκδότης των εντύπων «Χώρα», «Crash» και «Ανεξαρτησία».

Σε τηλεοπτικό επίπεδο παρουσίαζε στον παλιό ΣΚΑΪ (νυν Alpha) τις εκπομπές Χωρίς Αναισθητικό και Viva, η οποία μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1,στον καινούργιο ΣΚΑΪ τον Ελεύθερο Σκοπευτή και άλλες εκπομπές. Συμμετείχε επίσης σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών (κυρίως του Alter, του Extra Channel, του Action 24, του Νέου Epsilon TV και του παλαιού Epsilon TV (σήμερα Open Beyond)), ως πολιτικός σχολιαστής.