Σε πελάγη ευτυχίας - Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με την νεογέννητη κόρη της

Έγινε μαμά για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε πελάγη ευτυχίας - Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με την νεογέννητη κόρη της

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν μερικές ώρες η Τζούλια Νόβα, με την ευχάριστη είδηση να την γνωστοποιεί η εκπομπή Τι λες τώρα το μεσημέρι της Κυριακής (12/12).

Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε μέσα στο σπίτι, με την παρουσιάστρια να έχει δίπλα της αποκλειστικές μαίες και φυσικά τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/12) έσπασαν τα νέρα της και μετά από λίγο έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ζυγίζει 3 κιλά και 100 γραμμάρια.

Το μεσημέρι της Κυριακής, μάλιστα, η Τζούλια Νόβα ανέβασε στο instagram την πρώτη της φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της. «Η πιο όμορφη καλημέρα είναι εκείνη που ξυπνάς και έχεις το μωράκι σου αγκαλιά» έγραψε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μαμά.

Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με την νεογέννητη κόρη της

Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με την νεογέννητη κόρη της

"Από κιλά έχω πάρει..." - Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Τζούλια Νόβα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Λίγο πριν γεννήσει η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το πως διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για την ζωή της γενικά.

«Έχω πάρει 14 κιλά. Είμαι σε φυσιολογικά πλαίσια. Νιώθω ότι θα καθυστερήσει περίπου μία βδομάδα».

«Το δωμάτιο το έχουμε σχεδόν τελειώσει. Λιγούρες είχα πάντα, οπότε δεν είδα κάτι διαφορετικό. Στον ύπνο έχω θέμα στο να σηκωθώ. Μέχρι 5μιση μηνών δεν φαινόταν ότι ήμουν έγκυος». Για το αν θα έχει βοήθεια: «Οι μαμάδες είναι πολύ πρόθυμες να βοηθήσουν. Θα δούμε πώς θα μας βγει. Μπορεί να αισθανθούμε ότι θέλουμε στην αρχή να είμαστε οι δυο μας».

«Έχω αποφασίσει να γεννήσω χωρίς να κάνω επισκληρίδιο. Εκεί αγχώνομαι λίγο. Θέλω να δοκιμάσω τα όριά μου. Πιστεύω ότι αντέχω τον πόνο. Ό,τι και να γίνει, όσο κι αν πονάω, είπα ότι δεν θα την κάνω».