Σασμός - Spoiler "φωτιά": Ποια θα είναι η κατάληξη του Πετρή;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός - Spoiler

Το βράδυ της Τρίτης 14/12 ο Κώστας Νικούλι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Ο ίδιος δεν δίστασε να απαντήσει για πρώτη φορά στο spoiler που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και θέλει τον Αστέρη να σκοτώνει τον Πετρή. Μάλιστα, μίλησε και για την καταγωγή του.

Οι δηλώσεις του Κώστα Νικούλι

«Είναι μακάβριος ο σασμός. Ακούσαμε ιστορίες που είναι ανατριχιαστικές. Φυγαδεύανε κόσμο στο εξωτερικό για να μην σκοτωθούν. Φοβόμασταν μην ενοχλήσουμε κάποιους επειδή είναι βαρύ θέμα ο σασμός μην πληγωθούν.

Ήθελε τρομερούς ελιγμούς ώστε να μην προσβάλλουν κανέναν. Εμείς δείχνουμε μια άλλη οπτική επειδή είναι ευαίσθητα τα θέματα.

Έκανα πολλά δοκιμαστικά μέχρι να με πάρουν στον Σασμό. Συνδέθηκα με τον ρόλο του Πετρή και στεναχωρέθηκα όταν μου πρότειναν κάτι άλλο. Έδειξα το ενδιαφέρον μου το κατάλαβα και επικεντρωθήκαμε εκεί.

Για το spoiler ότι ο Πετρής θα σκοτωθεί από τον Αστέρη δε ξέρω. Μέχρι εκεί που έχουμε δεν έχουμε δεν έχει γραφτεί. Έτσι πάει στο βιβλίο. Θα γίνει, δε θα γίνει; Την ανακάτεψε η σειρά την τράπουλα από το βιβλίο».

Σε αυτόν τον ρόλο είχε κάνει δοκιμαστικό στον Σασμό

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Κώστας Νικούλι το πρωί της Παρασκεύης (29/10) αναφορικά με την σειρά του ALPHA που πρωταγωνιστεί, τον Σασμό.

Ο νεαρός ηθοποιός συγκεκριμένα αποκάλυψε πως αρχικά ήταν στα πλάνα να αναλάβει έναν άλλλο ρόλο, και συγκεκριμένα τον ρόλο του Νικηφόρου, ωστόσο κατέληξε να πάρει αυτόν του Πετρή.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Νικούλι για τον Σασμό

«Με τη Σεμίνα βγαίνε. Αυτό που ψάχνει ο Πετρής είναι μια υγιής σχέση και χωρίς ψέματα. Η Θοδώρα δεν θα κάτσει καλά και υπάρχουν στιγμές που βρισκόμαστε και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για τη συνέχεια.

Δεν μπορεί να το συλλάβει, δρα με το ένστικτο, λίγο αυθόρμητα και παρορμητικά. Την αγαπάει την αδερφή του, συγκρούεται, αλλά με κάποιον τρόπο θα αφήσει να εξελιχθεί η σχέση αυτή και να ανθίσει. Η αγάπει τα νικάει όλα με κάποιον τρόπο». Δείτε εδώ και τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας.