Παραδοσιακό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δανάης Μιχαλάκη - Φωτογραφία απ' το σαλόνι στο σπίτι της

Η ανάρτηση της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραδοσιακό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δανάης Μιχαλάκη - Φωτογραφία απ' το σαλόνι στο σπίτι της

Μετά τον όμορφο γάμο τους, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι. Τον έρωτα τους τον έχουν μάλιστα στεγάσει σε ένα ζεστό σπίτι, το οποίο στόλισαν λίγο πριν τις γιορτές.

Το ζευγάρι μπαίνοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στόλισε στο σαλόνι του το δέντρο σε παραδοσιακά χρώματα. Έβαλαν κλασικές κόκκινες μπάλες και στολίδια, ενώ τοποθέτησαν διάφορα διακοσμητικά και σε άλλες γωνίες στο σπίτι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Μιχαλάκη, θέλησαε να μας το δείξει με μια φωτογραφία, ωστόσο, ο πανέμορφος σκύλος της "έκλεψε" όλα τα βλέμματα.

Φωτογραφία από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δανάης Μιχαλάκη

Παραδοσιακό και εντυπωσιακό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δανάης Μιχαλάκη στο σαλόνι του σπιτιού της

«Έσπασε» τη σιωπή της για τον γάμο της στο The 2night Show

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης (29/9) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος δημιούργησε απίστευτο «σούσουρο» στα media πριν μερικούς μήνες.

Θυμίζουμε πως το Πρωινό είχε αποκαλύψει πως ο γάμος θα γινόταν κάπου στις αρχές Ιουνίου στη Σύρο, κάτι που ωστόσο δεν ήταν αλήθεια αφού το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις αρχές Αυγούστου.

«Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα.

Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει.

Δεν κάναμε θρησκευτικό γάμο, θέλαμε ένα μεγάλο πάρτι. Ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Ο πατέρας μου έκλαιγε πολύ πριν με πάει στο δημαρχείο, έλεγε “την έχασα”», είπε αρχικά αναφερόμενη στον γάμο της.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο τις στις Άγριες Μέλισσες: «Μπορώ να σου πω ότι η Δρόσω θα ακολουθήσω το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση, δεν θα πάει στο τραγούδι. Μεγάλο δρόμο θα διαβεί η Δρόσω. Θα τη στηρίξουν και πάρα πολύ οι αδερφές της. πράγμα που δεν το περίμενε».