Έγκυος η σύντροφος του Αλέξη Παππά, Αθηνά New York; Το βίντεο που άναψε φωτιές

Η ανάρτηση που δημιούργησε ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η σύντροφος του Αλέξη Παππά, Αθηνά New York; Το βίντεο που άναψε φωτιές

Μπορεί λίγο καιρό μετά το τέλος του The Bachelor να ζουν χωριστά (καυγαδίζοντας μάλιστα άγρια) αλλά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media έρχονται πιο κοντά καθημερινά! Το ίντερνετ ενώνει τον Αλέξη Παππά με την Αθηνά αλλά κι εμάς μαζί τους.

Μέσα από τα προφίλ τους το ζευγάρι μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Πριν από λίγες ώρες η Αθηνά δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο πήρε φωτιά από σχόλια και τα περισσότερα έγραφαν "αλήθεια είσαι έγκυος". Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Αθηνάς

"Wait for it! περιμένετε…. Our future child @alexispapas. Το μελλοντικό μας παιδί. θυμάστε το όνομα του παιδιού μας;", έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η Αθηνά περνάει τις γιορτές στην Αμερική ενώ ο Αλέξης στην Ελλάδα με την οικογένειά του.

«Δεν ήταν επιλογή μου να φύγω...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους για ποιο λόγο αναγκάστηκε να γυρίσει στις ΗΠΑ.

«Επιστρέφοντας στην Αμερική. Για να ξέρεις, δεν επέλεξα να φύγω από την Ελλάδα. Έδωσα έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να μείνω εδώ... Αλλά η βίζα μου έληξε και προσπάθησε τόσο σκληρά να βλέπω δικηγόρους κάθε μέρα για να με βοηθήσουν να μείνω. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να φύγω πριν απελαθεί ο ποπός μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της η Αθηνά New York.

Αθηνά New York χωρισμός