Γιατί πωλούν το «παλάτι» τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι

Βίντεο από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιατί πωλούν το «παλάτι» τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι

Άλλη μια μετακόμιση πρόκειται να κάνουν η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, της κόρης τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα. Οι ίδιοι, μάλιστα, αποφάσισαν να συστήσουν την κόρη τους στο κοινό μέσω μιας ευχετήριας χριστουγεννιάτικης κάρτας που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Όπως έχει γίνει γνωστό το πριγκιπικό ζευγάρι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την πώληση της πολυτελής τους κατοικίας στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, το οποίο κοστίζει περίπου 14 εκατομμύρια δολάρια.

Πωλούν το «παλάτι» τους στο Μοντεσίτο η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι εξαιτίας της τοποθεσίας του

Όπως έγινε γνωστό μέσα από αποκλειστικό δημοσίευμα του «Mirror UK» η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι θέλουν να μετακομίσουν από την κατοικία τους σε μια καταλληλότερη για την ανατροφή των παιδιών τους, χωρίς όμως να φύγουν από την πολιτεία της Καλιφόρνια την οποία και αγαπούν.

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το γνωστό περιοδικό το πριγκιπικό ζεύγος έχει αποκαλύψει σε άτομα του στενού τους κύκλου πως είναι απογοητευμένοι από την τοποθεσία της κατοικίας τους στο Μοντεσίτο και θα ήθελαν ένα σημείο που να τους ικανοποιεί περισσότερο, παρά το γεγονός ότι έχουν γείτονες πολλούς διάσημους σελέμπριτι με παιδιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ο Ορλάντο Μπλούμ με την Κέιτι Πέρι.

Η ανησυχία του Καρόλου για το χρώμα του Άρτσι

Λίγους μήνες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που είχαν δώσει στην Όπρα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο, το οποίο ισχυρίζεται πως ο Κάρολος ήταν αυτός που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του μικρού Άρτσι.

Η αναφορά αυτή γίνεται στο βιβλίο «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» του Christopher Andersen, το οποίο έχει αρκετές πληροφορίες για περιστατικά που έλαβαν χώρα στο παλάτι και δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με το βιβλίο, λίγο μετά τον αρραβώνα της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, ο Κάρολος απευθυνόμενος στην Καμίλα είπε: «Αναρωτιέμαι τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά τους».

Ο εκπρόσωπος του Καρόλου δεν άφησε φυσικά αυτή την αποκάλυψε έτσι και σχολίασε: «Όλο αυτό είναι προϊόν φαντασίας και δεν θα κάνουμε παραπάνω σχόλιο».