Γεμάτο πίνακες με έντονα χρώματα - Εντυπωσιακό το σπίτι του συντρόφου της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte

Βίντεο από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γεμάτο πίνακες με έντονα χρώματα - Εντυπωσιακό το σπίτι του συντρόφου της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte

Εδώ και λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Μαρία Σολωμού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του διάσημου τράπερ, Mente Fuerte. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες και δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί, αν και κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση.

Το 2019, ο Mente Fuerte, λίγο αφού είχε κυκλοφορήσει τη μεγάλη επιτυχία «Caliente», είχε υποδεχθεί την κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα στο σπίτι του στην Καλλιθέα και είχε φιλοξενήσει τη δημοσιογράφο στον χώρο του.

Το σπίτι του συντρόφου της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte

«Είμαι μοναχοπαίδι αλλά δεν είμαι κακομαθημένος. Mente Fuerte σημαίνει ισχυρό μυαλό. Οι γονείς μου ακούν τελευταία τα τραγούδια μου, η μητέρα μου πάντα με στήριζε στα επαγγελματικά μου», είχε πει στη συνέντευξή του ο Mente Fuerte.

Μικρότερος κατά 13 χρόνια - Η ηλικία και καταγωγή του συντρόφου της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte

Είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Παρά το γεγονός πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δεν έχουμε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την σχέση τους οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν... μίλησαν από μόνες τους!

Το ζευγάρι είναι πέντε μήνες μαζί και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι συγκατοικούν, ωστόσο, μετά τη δημόσια εμφάνισή τους, δείχνουν σίγουροι για τα συναισθήματά τους.

Ο Mente Fuerte είναι 34 ετών (ενώ η Μαρία Σολωμού 47), με πολλά τραγούδια του να έχουν γίνει τεράστια hits, ένα από αυτά μάλιστα είναι και το Caliente.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους. Το επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια και τα εμπόδια ταυτόχρονα, αν δεν δουλεύει αυτό σωστά δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα άλλο και εμένα είναι αρκετά χαλασμένο οπότε έπρεπε να βρω ένα κίνητρο να το βελτιώσω χαχα!"

Ο Mente Fuerte ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο "Lifestyle", στις 4 Νοεμβρίου του 2016. Το κομμάτι αναλαμβάνει ο Gosei στην μουσική παραγωγή, και ο Πέτρος Νικολίνταης στην σκηνοθεσία. Για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζει διάφορα singles, και συνεργάζεται με διάφορους rappers όπως Smuggler, Pepe Frantik, Raffie Raff, Young Montanas, Mad Clip και Toquel.

Ο ράππερ έχει εμφανιστεί στην γνωστή διαδικτυακή εκπομπή "Ιδιωτική Κατακραυγή ", την οποία παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, στις εκπομπές "9 Αγαπημένα Πράγματα" και "Τσακ Μπαμ" του PlanB. Έχει κάνει επίσης εμφανίσεις στο Rap Round, το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Περικλής Μεταξάς, το "Ηλεία Ρίχτο" των Delines Canal[20], το Gold School Podcast, το Rap Stories by Vice, που προβάλλεται στο Netwix, με παρουσιαστή τον Αντώνη Κωνσταντάρα, και το Loca Report της Ilenia Williams που προβάλλεται στο MAD tv.