Πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών αποκαλύπτει: «Δεν θέλω με τίποτα να πάνε και τέταρτη σεζόν»

«Θεωρώ πως πρέπει να κλείσει τον κύκλο του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών αποκαλύπτει: «Δεν θέλω με τίποτα να πάνε και τέταρτη σεζόν»

Η Μαρία Αντουλινάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» καθώς η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τις Άγριες Μέλισσες όπου πρωταγωνιστεί αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που είχε αποκαλύψει παλιότερα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντουλινάκη

«Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, παίρνω τις βιταμίνες μου και έχω βάλει στοίχημα να μην κολλήσω κορωνοϊό. Είχαμε κρούσματα στις Άγριες Μέλισσες, αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει καθόλου.

Γυρίζουμε σκηνές, απλά δεν μπορούν να κλείσουν επεισόδια και γι’ αυτό παίζεται τώρα Δευτέρα και Τρίτη. Όχι, δεν θέλω με τίποτα να πάει η σειρά και τέταρτη σεζόν. Θεωρώ πως πρέπει να κλείσει τον κύκλο του πάνω στο πικ του κάτι».

"Λύγισε" η Μαρία Αντουλινάκη στον αέρα του «MEGA Καλημέρα» - «Συνέχεια παλεύω με...»

Η Μαρία Αντουλινάκη έχει αγαπηθεί όσον τίποτα άλλο καθώς την βλέπουμε μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που έκανε πρεμιέρα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν καθώς οι τηλεθεατές έχουν ξετρελαθεί.

Μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στην κατάθλιψη και πώς την αντιμετωπίζει. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα και ρόλο έχω χάσει. Κλεισμένη δουλειά και να μαθαίνω ότι το ρόλο μου τον πήρε άλλη γιατί ήταν ανιψιά κάποιου.

Δεν με είχαν ειδοποιήσει, εγώ ήμουν διακοπές και περίμενα να ξεκινήσουν οι πρόβες», ανέφερε η ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ σε συνεργασία. Είναι αναλόγως σε τι φάση βρίσκεσαι και σε τι βαθμό είναι η κατάθλιψή σου».

Και αποκάλυψε: «Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη. Δεν τελειώνει ποτέ, είναι σαν τη δίαιτα. Χάνεις κιλά, ξαναπαίρνεις. Έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου. Άνθρωποι που έχουν περάσει τέτοια ψυχικά νοσήματα είναι συνήθως χαμογελαστοί προς τα έξω».

Και τόνισε πως κατάθλιψη έχει επηρεάσει τις σχέσεις της: «Πόσες φορές θα πεις σε σύντροφο θέλω να μείνω μόνη μου; Ο άλλος το παίρνει προσωπικά. Τώρα μεγάλωσα, δεν είμαι για φλερτ, είμαι για άλλου είδους σχέσεις, αλλά θέλω να έχω ένα σύντροφο».