Τροχαίο Μονογυιού: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Λιάγκα: «Τον Τζώρτζη τον έβγαλε νεκρό ο...»

«Είναι σοκαριστικό, το λέω κι ανατριχιάζω...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τροχαίο Μονογυιού: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Λιάγκα: «Τον Τζώρτζη τον έβγαλε νεκρό ο...»

Το βράδυ της Πέμπτης 13/01 σημειώθηκε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος έχασε την ζωή του ακαριαία κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων. Να τονίσουμε πως ο άτυχος 45χρονος ο είχε αγοράσει μία μέρα πριν το τροχαίο το αυτοκίνητο και το οδηγούσε για πρώτη φορά.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής 14/01 αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι μίλησε με τον άνθρωπο που τον έβγαλε από το αυτοκίνητο και τους έστειλε κάποιες φωτογραφίες τις οποίες δεν μπορούν να παίξουν στον αέρα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το τροχαίο

«Φορούσαν τις ζώνες τους…. Δεν μπορούσε να βγάλει με τίποτα τον Τζώρτζη, τα χέρια του είναι καμένα, η κοπέλα έτρεξε μόνη της… Τον απεγκλώβισε ο φίλος που ήταν πίσω πέντε αυτοκίνητα… Ο φίλος ήταν πίσω και είδε να φλέγεται το αυτοκίνητο. Είναι σοκαριστικό, Το λέω κι ανατριχιάζω...»

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Οι πρώτες αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο

Αρκετά βαρύ ήταν το κλίμα στην εκπομπή το Πρωινό το πρωί της Παρασκευής 14/01, μετά το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού στην Βούλα, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει ότι γνώριζε τον επιχειρηματία και την αδερφή του προσωπικά. Να υπενθυμίσουμε ότι η αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού είναι η Κατερίνα Μονογυιού, η γνωστή βουλευτής.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα αποκάλυψε ότι βρισκόταν μπροστά στην Κατερίνα Μονογυιού όταν της ανακοινώθηκε το μοιραίο για τον χαμό του αδερφού της.

«Η Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Η Ferrari αυτή είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιο το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ. Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει»: είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από έρευνα που έκανε.