Θετικό στον κορωνοϊό και το μωρό της Μαρίας Ηλιάκη - Εξελίξεις με την υγεία τους

«Αυτό είναι ανησυχητικό...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετικό στον κορωνοϊό και το μωρό της Μαρίας Ηλιάκη - Εξελίξεις με την υγεία τους

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε η Μαρία Ηλιάκη πριν από περίπου μια εβδομάδα και περνάει βαριά τον ιό σε καραντίνα στο σπίτι της. Ωστόσο, θετικό βγήκε και το μωράκι της, με αποτέλεσμα μαμά και κόρη να βρίσκονται αγκαλιά στην απομόνωση.

Η παρουσιάστρια μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή Τι λες τώρα και αποκάλυψε ποια είναι συμπτώματα τους, ενώ στο πλατό βρισκόταν η αντικαταστάτρια της.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη

«Το νινί μου είναι και αυτό με Covid. Εγώ σας το είχα πει για τις πέντε μέρες, μην το πιστεύετε. Δεν με ακούσατε. Είμαι και σήμερα θετική, 7η ημέρα. Την Δευτέρα βγήκε θετικό και το μωρό μου.

Οπότε είμαστε εδώ παρέα και οι δύο θετικές. Ο πυρετός έπεσε. Είμαστε λίγο καλύτερα. Το μωρό δεν έχει έντονα συμπτώματα ευτυχώς αλλά δεν παύει να είναι θετική και αυτό είναι ανησυχητικό. Το ξέρω είναι καλά αλλά το λέω για την ψυχολογία μου» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Που βρισκόταν η Ηλιάκη πριν κολλήσει κορωνοϊό

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη, αφού την χρονιά που μας πέρασε η παρουσιάστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στην ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η ίδια βρέθηκε στην πόλη που εργάζεται ο σύντροφός της, την Ζυρίχη πριν κολλήσει κορωνοϊό, και μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το μαγευτικό τοπίο της Ζυρίχης όπου έκανε την βόλτα της, λίγες μέρες πριν επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα για τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη, την βλέπουμε να ποζάρει με θέα την μαγευτική Ζυρίχη. «Τουρίστας???????????????? » έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της η παρουσιάστρια.