Μαυροφορεμένη στην Κηφισιά - Πού πήγε και με ποιον συναντήθηκε η Ελένη Μενεγάκη;

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυροφορεμένη στην Κηφισιά - Πού πήγε και με ποιον συναντήθηκε η Ελένη Μενεγάκη;

Ομολογουμένως η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και δεν χωράει αμφιβολία γι' αυτό. Είναι επίσης σπάνιο να τη δεις απεριποίητη, ακόμα και τώρα που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τη θέλουν καθημερινά στο MEGA για χάρη της εκπομπής της.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Papadakis Press/ Μιχάλης Αρχοντίδης

Η «βασίλισσα της TV» χρειάζεται και... βασιλική περιποίηση όπως φαίνεται, με τον φακό τού YOU να συναντά την Ελένη Μενεγάκη στην Κηφισιά την περασμένη εβδομάδα, ενώ έκανε τα beauté της. Πλήρες πρόγραμμα με μαλλιά και νύχια για την πάντα κοκέτα Ελένη, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ελεύθερες ώρες και μέρες της, προκειμένου να χαλαρώσει. Φορώντας την υποχρεωτική μάσκα για την προστασία της, μπήκε σε κομμωτήριο της περιοχής, περιεργάστηκε τον χώρο, και αμέσως μετά αφέθηκε στα χέρια των ειδικών.

Ελένη Μενεγάκη νύχια

Η Ελένη δεν άφησε λεπτό το κινητό της, που αυτή την περίοδο δεν έχει σταματήσει να χτυπά λόγω και της επιστροφής της στην τηλεόραση, παρά μόνο για να κάνει μανικιούρ και -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα φεύγοντας από το κομμωτήριο.

Το «αντίο» της Μενεγάκη στον Τζώρτζη Μονογυιό

Συγκλονισμένη, όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα, παρακολουθούσε τις εξελίξεις γύρω από τον ξαφνικό θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, μετά από τροχαίο με τη Ferrari που μόλις είχε αγοράσει. «Γνωρίζω και την κυρία Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τότε που έπαιζε στο Wall.

Μενεγάκη μαυροφορεμένη

Είχε έρθει αρκετές φορές καλεσμένος στην εκπομπή. Τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει να ψωνίσω στο μαγαζί του. Ένα πολύ ωραίο, δυναμικό και φρέσκο αγόρι, αυτό έχω εγώ στο μυαλό μου από τότε που τον γνώρισα», ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της και συμπλήρωσε: «Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Με σοκάρει που ακούω τον τελευταίο καιρό να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ατύχημα αυτοκινήτου».

Boom: Chic ακόμα και στην καθημερινότητά της!