Έφτασε 38 ετών και έγινε γυναικάρα - Έτσι είναι σήμερα η Αλίκη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»

Αρκετά εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφτασε 38 ετών και έγινε γυναικάρα - Έτσι είναι σήμερα η Αλίκη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»

Θυμάστε την Αλίκη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο», που αποτέλεσε το μεγάλο έρωτα του γιου του διευθυντή Μεταξά; Η ηθοποιός που την υποδύθηκε παραμένει και σήμερα κουκλάρα, έχοντας αφήσει την Ελλάδα για μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.

Η Αλίκη ήταν η κόρη του επιστάτη, ερωτευμένη με το γιο του διεθυντή Μεταξά, Παύλο, τον οποίο υποδυόταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Η Αλίκη μας είχε σαγηνεύσει με την αγνή ομορφιά της και είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες της σειράς του ΑΝΤ1.

Η Ελένη Αποστολοπούλου, άλλωστε, ήταν από... τις αγαπημένες του ανδρικού κοινού τη δεκαετία 2000-2010, παρότι η ίδια δεν προσπάθησε ποτέ να εκμεταλλευτεί το κάλλος της για περισσότερη δημοσιότητα. Τη θαυμάσαμε κυρίως στο «Παρθεναγωγείο» και τη «10η Εντολή», όπου έπαιξε σε συνολικά 13 αυτοτελή επεισόδια της θρυλικής σειράς.

Η ηθοποιός ζει σήμερα στο Παρίσι, με το οποίο έχει πει η ίδια σε δηλώσεις της έχει συνδεθεί με οικογενειακούς δεσμούς, έχοντας δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο πεδίο της σκηνοθεσίας. Κατά καιρούς έρχεται για σημαντικό διάστημα στην Αθήνα, ενώ σήμερα επιχειρεί κυρίως στο θέατρο.

Δείτε εδώ πως είναι σήμερα η Ελένη Αποστολοπούλου!