Η Νάντια Μπουλέ "εισέβαλε" στο Καλό Μεσημεράκι - Επική η αντίδραση του Μουτσινά

Το έριξαν στον χορό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Νάντια Μπουλέ

Το μεσημέρι της Τετάρτης 19/01 ο Νίκος Μουτσινάς λίγο μετά το ξεκίνημα της εκπομπής του τοποθετήθηκε δημόσια για τον βιασμό στην Θεσσαλονίκη με την 24χρονη κοπέλα.

Ωστόσο, τον γνωστό παρουσιαστή τον περίμενε μια έκπληξη μιας και λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής η πόρτα άνοιξε και στο πλατό μπήκε η Νάντια Μπουλέ.

Μόλις είδαν ο ένας τον άλλον άρχισαν να χορεύουν όπου λίγο αργότερα η γνωστή ηθοποιός κάθισε στην πολυθρόνα και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την έξι μηνών κορούλα της, αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Οι δηλώσεις της Νάντιας Μπουλέ στο Καλό Μεσημεράκι

«Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να....» - Σε έντονη αμηχανία ο Νίκος Μουτσινά στο πλατό του ΣΚΑΙ

Στο βιασμό της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο revevge porn της Ιωάννας Τούνη αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, κατά την διάρκεια της σημερινής (17/1) του εκπομπής.

«Ήταν ένα σαββατοκύριακο ταραγμένο. Συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά γεγονότα, τα οποία συνέβαιναν και πάρα πολύ παλιά, απλά τώρα υπάρχει κάποια παραπάνω δημοσιότητα από τον κόσμο πάντοτε, καθόλου από αυτούς που πρέπει. Υπάρχουν τηλέφωνα να μιλήσετε, δεν χρειάζεται να νιώθετε θύματα.

Θα μπορούσε να είναι μια αδύναμη στιγμή της ζωής σας που δεν είχατε τη δύναμη να το αποφύγετε. Πια μπορείτε να το πάρετε όλο στα χέρια σας, τη δύναμη, να μιλήσετε, να βρείτε τη βοήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν και να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε. Κι επίσης δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα οι πολίτες. Έχει περάσει ξαφνικά όλο το κομμάτι στον κόσμο.

Είτε λέγεται twitter είτε λέγεται Instagram, γράφει κάποιος κάτι, το κάνει ο άλλος repost για να μαθευτεί. Αλλά ουσιαστικά θα πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος την ευθύνη, υπάρχουν φορείς, ας το κάνουν και ας μας αφήσουν να ζήσουμε ρε φίλε, τρέχουμε σαν τρελοί», κατέληξε ο παρουσιαστής.