Σοκ - Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει πρώην μπασκετμπολίστα για εκδικητική πορνογραφία

«Είναι ένα υλικό που ανεβαίνει και ξαναανεβαίνει και με στοχοποιεί, με το ονοματεπώνυμό μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκ - Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει πρώην μπασκετμπολίστα για εκδικητική πορνογραφία

Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει πρώην μπασκετμπολίστα για εκδικητική πορνογραφία, μια αποκάλυψη που έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης (20/1) μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η συγκεκριμένα γυναίκα μίλησε στον Στέργιο Σαμαρτζή και κατήγγειλε πρώην μπασκετμπολίστα, για τη διαρροή προκλητικών βίντεο και φωτογραφιών της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου με το ονοματεπώνυμό της, μια υπόθεση αντίστοιχη με αυτή του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η καταγγελία της τραγουδίστριας σε πρώην μπασκετμπολίστα

«Ξεκίνησαν όλα με κάποια μηνύματα που είχα στη σελίδα που διατηρούσα για να έρχομαι σε επαφή με το κοινό μου. Εκεί ανέβασε μία φωτογραφία και προσκαλούσε το κοινό μου να κάνει like για να ανεβάσει αποκαλυπτικές μου φωτογραφίες. Πίστευα ότι είναι μία φάρσα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι πραγματικότητα όλο αυτό. Ότι κάποιος με απειλεί. Ώσπου είδα προσωπικά μηνύματα που μου είχε στείλει και στα οποία με έβριζε ένας άγνωστος και μου έστελνε φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει ο πρώην σύντροφός μου. Ήξερα ποιος είναι πίσω απ’ αυτό. Ήξερα ότι δεν είχαμε χωρίσει με τον καλύτερο τρόπο.

Μου είχε πει ότι θα έκανε ό,τι ήθελε με αυτές τις φωτογραφίες που του ζητούσα να διαγράψει. Λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλυψα ότι σε site πορνογραφικού περιεχομένου είχε φτιάξει προφίλ με το όνομά μου και έχει ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο και τότε καταστράφηκε όλος μου ο κόσμος. Κάτω από πιέσεις τράβηξε αυτό το υλικό με το προσωπικό του κινητό, το κράτησε χωρίς τη συγκατάθεσή μου, ενώ του έλεγα να το διαγράψει, μου είπε ότι ‘τα διέγραψα’, τα ανακάλυψα στο κινητό του… Για έξι μήνες έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης… με παρακολουθούσε και είχε γίνει εμμονικός.

Είναι ένα υλικό που ανεβαίνει και ξαναανεβαίνει και με στοχοποιεί, με το ονοματεπώνυμό μου. Η δισκογραφική μου γύρισε την πλάτη, σταμάτησα να έχω πια live εμφανίσεις… Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και πάνω στην καλύτερή μου στιγμή, ήρθε αυτή η τρικλοποδιά να προσπαθεί να με ρίξει στον βούρκο. Άρχισα να φοβάμαι, να μου μιλάνε άνθρωποι και να μου λένε ότι εκδίδομαι, γιατί πέρα απ’ αυτό το υλικό φτιάξανε και προφίλ σε site με συνοδούς. Ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί, υπήρχε αγάπη, αυτή τη σχέση την είχα από τα 22 έως τα 27. Κάνω όλα αυτά τα χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να κρατηθώ στη ζωή. Ήμουν σίγουρη ότι είχε συνεργούς γιατί είναι πολύ χειριστικό άτομο», κατήγγειλε η τραγουδίστρια.

Αγωγή σε γνωστό δημοσιογράφο - Διέρρευσε ροζ βίντεο της πρώην συντρόφου του

Στον απόχητο της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου (διαβάστε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) έρχεται στο φως μια νέα καταγγελία, με πρωταγωνιστή γνωστό δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (23/12), παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR πως πασίγνωστος δημοσιογράφος και πανελίστα με παρουσία στην ελληνική τηλεόραση για περισσότερο από μια δεκαετία είχε καταγράψει με τη σύμφωνη γνώμη της πρώην συντρόφου βίντεο που περιείχε τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, έστειλε αυτό το βίντεο στον νυν σύντροφο της κοπέλας προκειμένου να την εκδικηθεί. Ακολούθησε αγωγή εναντίον του παρουσιαστή που, ωστόσο, αποδίδεται ως κατηγορία σε πλημμέλημα.