Εξωτικός ο κήπος στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου - Μοιάζει λες και βρίσκεσαι στην Καραϊβική

Φωτογραφίες από τα παιχνίδια με τον σκύλο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξωτικός ο κήπος στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου - Μοιάζει λες και βρίσκεσαι στην Καραϊβική

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν φτιάξει ένα απίστευτο σπίτι που βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια. Εκεί εξελίχθηκε ο έρωτας τους, ενώ μεγάλωσαν και τα παιδιά τους. Μάλιστα, ο γιος τους σπουδάζει στο εξωτερικό και το σπίτι που μένει είναι απλά απίστευτο.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, όταν έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει την ηρεμία του σπιτιού της. Της αρέσει πολύ όταν έχει καλό καιρό να βγαίνει στον καταπράσινο κήπο της και να χαλαρώνει.

Οι νέες φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού της Τατιάνας Στεφανίδου

Την Κυριακή λοιπόν 7/2, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις νέες φωτογραφίες από τον απίστευτο κήπο του σπιτιού της, να παίζει με τον σκύλο της.

Όπως παρατηρήσαμε, ο κήπος έχει γκαζόν, μπάρμπεκιου, τραπεζαρία, αλλά και ξαπλώστρες όπου το καλοκαίρι κάνει ηλιοθεραπεία.

«Ο Tommy έψαχνε το Willy για μέρες! Σήμερα με τις λιακάδες είπαμε να παίξουμε λίγο να ξεχαστούμε», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο προφίλ της, λίγες ημέρες μετά την απώλεια του ενός από δυο σκύλου τους.

Τεράστιο σαν σπίτι το σκάφος Στεφανίδου - Ευαγγελάτου

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε το σκάφος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς είναι τεράστιο και συγκεκριμένα φτάνει το μέγεθος ενός σπιτιού. Το ζευγάρι λατρεύει να κάνει διακοπές μαζί του, γυρνώντας διάφορα ελληνικά νησιά. Η παρουσιάστρια μάλιστα, πολλές φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό από το εσωτερικού του.

Η όμορφη οικογένεια κάνει κοντινές αλλά και μακρινές αποδράσεις με το σκάφος της και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας. Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου στο παρελθόν, είχε δημοσιεύσει και μια φωτογραφία της κόρης της, την ώρα που έκανε βουτιές από το σκάφος.

σκάφος Στεφανίδου - Ευαγγελάτου