Ποζάρει ντυμένη στα λευκά μπροστά από μια μαγική θέα - Σούσουρο με την νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγα μόλις λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποζάρει ντυμένη στα λευκά μπροστά από μια μαγική θέα - Σούσουρο με την νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 7/2 η Μαρίνα Πατούλη, με την ίδια να επιλέγει ένα total white σύνολο, αρκετά εντυπωσιακό και χειμερινό.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη φαίνεται πως απολαμβάνει πλήρως τον ηλιόλουστο καιρό αυτών των ημερών και φυσικά δεν προτιμάει να κάτσει σπίτι αλλά να κάνει τις βόλτες της.

Έτσι λοιπόν η ίδια φορώντας μπλούζα, παντελόνι και μπότες στο χρώμα του λευκού συνδυάζοντάς πήγε την βόλτα της και πόζαρε έχοντας πίσω της μια φοβερή θέα. Φυσικά, μοιράστηκε λίγο αργότερα το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, το οποίο φυσικά και συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια σε λίγα μόλις λεπτά.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«You do not find the happy life...you make it!!!Happy week!!!#positivethinking #happiness #moodoftheday», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις και μια ακόμα ανάρτησή της.

«Εύχομαι το 2022 να...» - Συγκίνησε με την ανάρτησή της

Για ακόμα μία φορά, με μία ανάρτηση που έκανε από την Unesco Βορείων Προαστίων στον προσωπικό της λογαριασμό η Μαρίνα Πατούλη κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μία γυναίκα που ασχολείται ενεργά με τη φιλανθρωπία κάτι το οποίο είχε ξεκαθαρίσει και με τη συμμετοχή της στο J2US.

«Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα αγάπης κ αγκαλιάς όσο μας το επιτρέπει η πανδημία, υποδεχθήκαμε στο ΚΔΑΠ του Ομίλου μας #UnescoVP τα παιδιά μας που έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Εύχομαι το 2022 να προσφέρει σε όλους μας την ελευθερία που έχουμε στερηθεί τα δύο τελευταία χρόνια κ να ενδυναμώσει στα παιδιά μας τη δίψα για νέους δρόμους δημιουργικής έκφρασης που θα τα οδηγήσει στη γνώση προσφέροντας τους πολύτιμα εφόδια κ οφέλη για τη διαμόρφωση μιας υγιούς κ ολοκληρωμένης προσωπικότητας!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.