Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Κώστα Νικούλι - Δείτε το για πρώτη φορά

Εκεί στεγάζει τον έρωτά του με την σύντροφό του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Κώστα Νικούλι - Δείτε το για πρώτη φορά

Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος πρωταγωνιστής του Σασμού Κώστας Νικούλι, έχει προκαλέσει μόνο θετικές αντιδράσεις. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε στη φίλη και συμπρωταγωνίστρια του Ευγενία Σαμαρά, Yourpetshow είδαμε επιτέλους πολλά σημεία του σπιτιού του!

Ο Κώστας Νικούλι, συζεί με την σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου, 35 ετών σε ένα λιτό, όμορφο κατά τα άλλα και ζεστό σπίτι. Από τη συνέντευξη ξεχωρίζει κανείς, πως ο χώρος αυτός σίγουρα στεγάζει ανθρώπους της τέχνης. Το νεαρό ζευγάρι ηθοποιών, πολύ αγαπημένο στη ζωή, στο φωτεινό αυτό διαμέρισμα φιλοξενεί και τη γάτα τους.

Ο ηθοποιός δεν έχει αποφύγει σε συνεντεύξεις τους και το ενδεχόμενο γάμου, ως κάτι μακρινό βέβαια, ωστόσο έχει αποκαλύψει πως είναι η πρώτη φορά, που συγκατοικεί! Το αποτέλεσμα της κοινής τους ζωής κάνει τον Κώστα Νικούλι, να μη θέλει να φύγει από το σπίτι, μακριά από την αγαπημένη του.

Φωτογραφίες από σπίτι του Κώστα Νικούλι

Κώστας Νικούλι: Σπίτι

Κώστας Νικούλι: Σπίτι

Αυτή είναι η σύντροφος του Κώστα Νικούλι από την σειρά Σασμός

Ο 28χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει εντωμεταξύ σε πρόσφατη συνέντευξή του πως πέρα από τα επαγγελματικά του είναι πολύ καλά και στην προσωπική του ζωή, μιας και είναι ερωτευμένος με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου, με την οποία συγκατοικούν τους τελευταίους 8 μήνες.

«Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Η Κατερίνα είναι 7 χρόνια μεγαλύτερη του και έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αλλά και το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτή είναι η σύντροφος του Νικούλι από τον Σασμό