Το εντυπωσιακό σπίτι Τριαντάφυλλου - Σιαμπάνη! Φωτογραφίες με τους χρυσούς δίσκους και την πισίνα

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το εντυπωσιακό σπίτι Τριαντάφυλλου - Σιαμπάνη! Φωτογραφίες με τους χρυσούς δίσκους και την πισίνα

Ο Τριαντάφυλλος πέρσι με την συμμετοχή του στο Survivor 4 είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο λόγω της συμπεριφοράς του, ενώ και φέτος φαίνεται πως επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης. Στο επίκεντρο ωστόσο είχε έρθει και το σπίτι του, αφού συνεχώς έλεγε στους συμπαίκτες του (Διάσημους) για την πισίνα που έχει στον κήπο του.

Ο τραγουδιστής λοιπόν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλούς χώρους από το εσωτερικό του, αλλά και από το εξωτερικό με τη τεράστια πισίνα η οποία ωστόσο δεν ανήκει μόνο στον ίδιο.

«Όσον αφορά στην περιβόητη πισίνα που ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος και είδαμε να κυκλοφορεί σε φωτογραφίες, δεν είναι αποκλειστικά στην ιδιοκτησία του Τριαντάφυλλου. Ο αδερφός μου μένει σε συγκρότημα με άλλες έξι πολυκατοικίες, οπότε η πισίνα είναι κοινόχρηστη και τη μοιράζονται όλοι οι ιδιοκτήτες», είχε αναφερθεί μετά το σάλο που είχε δημιουργηθεί.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σιαμπάνη από το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί τον μικρό Νικόλα, στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία.

Ολοι μαζί μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, όμως συχνά επισκέπτονται και τη Ρόδο, τον τόπο καταγωγής του Τριαντάφυλλου. Στο σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη ξεχωρίζουν οι χρυσοί και ασημένιοι δίσκοι του Τραντάφυλλου που κοσμούν τους τοίχους, οι οικογενειακές φωτογραφίες και το πιάνο στο οποίο συχνά ο Τριαντάφυλλος παίζει μουσική.

Λευκός καναπές, λευκή κουζίνα και το τυχερό μπαμπού είναι κάποια από τα στοιχεία διακόσμησης που ξεχωρίζουν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου.

ο εντυπωσιακό σπίτι Τριαντάφυλλου - Σιαμπάνη

Φωτογραφίες από σπίτι Τριαντάφυλλου - Σιαμπάνη

Βίντεο από το πατρικό σπίτι του Τριαντάφυλλου στην Ρόδο

Η κάμερα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε στην Ρόδο και συγκεκριμένα στο πατρικό σπίτι του Τριαντάφυλλου, όπου εκεί συνάντησαν την οικογένεια του. Την μητέρα του, την αδερφή του και την θεία του, στις οποίες ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία.

Μάλιστα, η αγαπημένη του μητέρα έκανε δηλώσεις στην δημοσιογράφο. «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω πολύ χαρούμενη που γύρισε στον γιο τους και τη γυναίκα του. Θα έρθει να τον δούμε, θα πάω και εγώ και στα γενέθλιά του που είναι 20 Ιουνίου. Το πίστευα ότι θα πετύχει απ΄ όταν ήταν μικρός. Είχε πολύ θέληση, μετά το λύκειο συνεχίσαμε τη μουσική. τελείωσε μουσική. Μου αρέσουν όλα του τα τραγούδια αλλά πιο πολύ το πρώτο το “Βλέπω κάτι όνειρα"».