«Άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου» - Νέα αρχή για την Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη

Η ανάρτηση με τον Βλάση Χολέβα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου» - Νέα αρχή για την Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη

Μετά το ταξίδι στο Παρίσι που πραγματοποίησε η Μαρίνα Πατούλη με τον φημολογούμενο σύντροφό της Βλάση Χοβέλα, η ίδια επισκέφθηκε την Μύκονο. Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω όλες τις δυσάρεστες στιγμές μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη και να προχωρήσει στη ζωή της.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις αναρτήσεις που κάνει καθημερινά μέσα από τα social media, ειδικά από την τελευταία που έκανε το βράδυ της Κυριακής 20/12, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Μαρίνας Πατούλη

«Σήμερα, έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν και άνοιξα την πόρτα στο μέλλον. Πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε κάνει χαρούμενο» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη.

Οι πρώτες δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Βλάση Χολέβα μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι - «Αφού με ανέχεται...»

Μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας γύρισαν στην Ελλάδα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το λόγο του ταξιδιού που πραγματοποίησαν. Οι δυο συνεργάτες μάλιστα, απάντησαν στο τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι.

«Ξεποδαριαστήκαμε για να διαλέξει υφάσματα η Μαρίνα» είπε χαρακτηριστικά αρχικά ο σχεδιαστής. Στη συνέχεια, η αγαπημένη Μαρίνα ρωτήθηκα αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε» είπε ενώ για τον Άγιο Βαλεντίνο σχολίασε: «Αυτή την εμπορική γιορτή τη σιχαίνομαι».