''Ανατριχιάζει'' ο Νίκος Κοκλώνης - «Να ξυπνάς και να κουβαλάς αυτό το μούδιασμα…»

Οι αναρτήσεις του για τον πόλεμο Ουκρανίας - Ρωσίας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
''Ανατριχιάζει'' ο Νίκος Κοκλώνης - «Να ξυπνάς και να κουβαλάς αυτό το μούδιασμα…»

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/2 ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Οι εξελίξεις είναι δυσάρεστες και το μέλλον αρκετά αβέβαιο καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις των χωρών από εδώ και στο εξής.

Ενώ η αγωνία είναι αρκετά μεγάλη και υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη, πολλοί Έλληνες σελέμπριτι θέλησαν να αναφερθούν σε αυτό το γεγονός και να εκφράσουν την λύπη και την συμπαράστασή τους στα θύματα του πολέμου.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος συνηθίζει να σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από αναρτήσεις που κάνει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram και στο Twitter. Έτσι και σήμερα, ο παραγωγός και παρουσιαστής προχώρησε σε σειρά αναρτήσεων για να σχολιάσει τις ιστορικής σημασίας εξελίξεις.

Οι αναρτήσεις του Νίκου Κοκλώνη για τον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας

«Να ξυπνάς και να κουβαλάς αυτό το μούδιασμα… Την αδυναμία να μπορείς κάνεις κάτι, και τον πόνο που αισθάνεσαι για αυτούς τους ανθρώπους που σήμερα ξύπνησαν με σειρήνες και πόλεμο…», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στην αρχή και συνέχισε:

«Λυπάμαι που 2022 τα πράγματα «δημιουργούνται» ή «λύνονται» με τα όπλα και τον θάνατο. Λυπάμαι… Εκρήξεις κ στην Μαριούπολη, αγωνία για τον αθώο πληθυσμό, αγωνία και για τους 120.000 Έλληνες».

Και η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αντίστοιχη ανάρτηση

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία μέχρι στιγμής είναι άκρως δραματικές καθώς μετά από την απόφαση του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν να εισβάλει στα ανατολικά, με αποτέλεσμα η ροή των προγραμμάτων των καναλιών να αλλάξει προκειμένου να υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση για το τι συμβαίνει.

Έτσι λοιπόν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σήμερα το πρωί 24/02 δεν βγήκε στον αέρα . Πιο συγκεκριμένα, την ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα εξελίσσονται με δραματικό τρόπο, γι’ αυτό ο ALPHA αποφάσισε να αλλάξει την ροή του. Δεν θα βγει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θα έχουμε έκτακτη εκπομπή».

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ξημέρωσε μια μαύρη μέρα για την ανθρωπότητα….».

Ανάρτηση Κατερίνας Καινούργιου