«Υπάρχει ένα μούδιασμα» - Οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Δεν ξέρεις πώς να το εξηγήσεις στα παιδιά σου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Υπάρχει ένα μούδιασμα» - Οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 26/02 στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν ξέρουμε και πως να νιώσουμε. Προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτερα μπορούμε αλλά δεν μας βοηθάει πολύ το περιβάλλον η αλήθεια είναι, υπάρχει ένα μούδιασμα. Επειδή έχω και τα παιδιά είναι ένα μικρό sudoku το πώς θα εξηγήσεις, που δεν χρειάζεται, τα παιδιά είναι μεγάλα ενημερώνονται και μόνα τους πια.

Αλλά σκέφτεσαι το πώς θα καταφέρεις ναι έχεις επαφή με την πραγματικότητα, και ταυτόχρονα να μην αφαιρέσεις από τα παιδιά το κίνητρο του να βγουν μόνα τους, να κρατήσουν την ελπίδα τους, το πάθος τους να αλλάξουν τα πράγματα.

Θες να κρατήσεις ισορροπία λοιπόν, και δεν υπάρχει και κάποιο manual, για το πως θα το χειριστείς. Προσπαθούμε γιατί ό,τι γίνεται δίπλα μας, μας επηρεάζει»

Οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Στον πόλεμο της Ουκρανίας και ο Σπύρος Λάμπρου - Η συγκλονιστική ανάρτηση για τα όσα βιώνει

Ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου με την τόσο επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αποφάσισε για άλλη μια φορά να τιμήσει το επάγγελμα και αυτή τη φορά βρέθηκε στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μεταδίδει με κομμένη την ανάσα όσα βιώνει κοντά στο ελληνικό προξενείο.

Σε ρόλο πολεμικού ανταποκριτή βλέπουμε και σπουδαίο δημοσιογράφο, τη στιγμή που άλλος ένας Έλληνας ρεπόρτερ, συνεργάτης της Πόπης Τσαπανίδου βγήκε στον αέρα με αλεξίσφαιρο από το σημείο των εκρήξεων.

Στην πρώτη γραμμή με ρίσκο ζωής βλέπουμε πολλούς τολμηρούς επαγγελματίες για να μεταφέρουν όσο πιο άμεσα και έγκυρα τις εξελίξεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Τελευταίες πληροφορίες. Η άμυνα των Ουκρανών είναι δυο χιλιόμετρα από το Ελληνικό προξενείο, δηλαδή μέσα στην πόλη. Έχουν κόψει δέντρα, βρίσκονται οι στρατιώτες μπρούμυτα με τα όπλα στα χέρια και τα αντιαρματικά. Περιμένουν τους Ρώσους, που πλέον φαίνεται ότι έχουν περάσει τα χωριά», τον ακούμε να λέει ενώ η λεζάντα στο βίντεο είναι: «Χωρίς ανάσα!!!».

Χωρίς ανάσα!!!

Posted by Spyros Lamprou B on Saturday, February 26, 2022