Με τεράστιες βιβλιοθήκες και φυτά - Το artistic σπίτι του Αντίνοου Αλμπάνη

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με τεράστιες βιβλιοθήκες και φυτά - Το artistic σπίτι του Αντίνοου Αλμπάνη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι χωρίς αμφιβολία ένας ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός, καθώς έχει ξεχωρίσει τόσο με τις επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και με τον χαρακτήρα, που έχει διατηρήσει. Όσο για την εξωτερική εμφάνιση θεωρείται ένας αντικειμενικά όμορφος άντρας καθώς διαθέτει και ένα ξεχωριστό στυλ. Την άποψη αυτή του ηθοποιού βλέπουμε και μέσα από φωτογραφίες του σπιτιού του.

Ο Αντίνοος μένει σε ένα κουκλίστικο διαμέρισμα στον Λυκαβηττό, το οποίο είναι γεμάτο από βιβλία και φυτά εσωτερικού χώρου. Τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο είναι το λευκό και το γκρι. Προφανώς ο ηθοποιός έχει διαμορφώσει το σπίτι του σύμφωνα με τις ανάγκες του, καθώς κατά την περιπέτεια της υγείας του, πέρναγε αρκετό χρόνο σε αυτό!

Οι φωτογραφίες από το σπίτι του ηθοποιού

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Χαλκίδα. Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν (2001-2004).Τηλεοπτικά η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 2005 στη σειρά “Μου λείπεις” στον Alpha, έχοντας τον ρόλο του Στέφανου. Το 2006-07 τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά Δυο μέρες μόνο στο Mega και στη σειρά Κινούμενη άμμος στον Alpha.

Το 2007-08 τον είδαμε στη Λούφα και παραλλαγή στην ΕΡΤ2 στο ρόλο του Άγη και στη σειρά του Alpha Αληθινοί έρωτας στο ρόλο του Κώστα. Τη σεζόν 2008-09 πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega Άγρια παιδιά έχοντας το ρόλο “Σπάικ-Γιάννης”. Το 2009 τον είδαμε στο ρόλο του Αλέξη στη σειρά Λίτσα.com στον ΑΝΤ1. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα το 2010-11, ο Αντίνοος παίζει στη σειρά 3ος νόμος στο Mega στο επεισόδιο Οι κρυμμένοι (ρόλος Μίλτος) και στο επεισόδιο Το κλουβί (ρόλος Βιαστής).

Την ίδια σεζόν κάνει guest εμφάνιση στη σειρά “Το νησί” στο Mega. Τη σεζόν 2014-15 συμμετέχει σε δύο επεισόδια της σειράς του Alpha “10η εντολή”. Στο επεισόδιο Θυμός (ρόλος Νίκος) και στο επεισόδιο Μπαρούτη (ρόλος Πρόδρομος Μπαρούτης). Το 2018 με 2019 πρωταγωνιστεί στη σειρά του Open “Ο Πρίγκιπας της φωτιάς” με το ρόλο του Μίλτου Κομνηνού, ενώ την ίδια χρονιά συμμετέχει και σε δύο επεισόδιο της σειράς “Ου φονεύσεις” (Open Tv), στα επεισόδια “Σκιές” και “Ο τυχερός”, έχοντας το ρόλο του γιατρού και του Θάνου αντίστοιχα. Τη σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στη σειρά Ήλιος στον ΑΝΤ1, με το ρόλο του Φίλιππου Βενεκίδη

Aντίνοος Αλμπάνης