Φωτεινή και με άσπρους τόνους η κουζίνα της Μελίνας Ασλανίδου - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της

Δείτε το σπίτι της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτεινή και με άσπρους τόνους η κουζίνα της Μελίνας Ασλανίδου - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια είχε επιλέξει να δημοσιεύσει στο instagram την τεράστια αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση. Φαίνεται πως πλέον είναι άλλος άνθρωπος και πιο ανανεωμένη από ποτέ καθώς άλλαξε το look στα μαλλιά της.

Από την άλλη, αρκετές δημοσιεύσεις της είναι από το σπίτι της. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ίδια έχει απίστευτο γούστο καθώς διαθέτει μια τεράστια κουζίνα σε άσπρους τόνους ενώ από την άλλη στον σαλόνι της κυριαρχεί το ξύλο τόσο στο δάπεδο όσο και στα έπιπλα του χώρου.

Το εσωτερικό από το σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου - Το εσωτερικό από το σπίτι της

Αρκετά μικρότερος και κούκλος - Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου που λίγοι γνώριζαν

Προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφές μερικές από τις σχέσεις της. Ο λόγος για την Μελίνα Ασλανίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια σπάνια αναφέρεται στα προσωπικά της και όποτε το κάνει, φροντίζει να είναι λιτή και περιεκτική, δίνοντας πάνω από όλα έμφαση στα επαγγελματικά της.

Η τελευταία της σχέση που βγήκε στο φως ήταν αυτή με τον Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο διατηρούσε σχέση σχεδόν 3 χρόνια. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε σε επαγγελματικά πλαίσια, όταν εκείνος ανέλαβε σχεδόν τρία χρόνια πριν το hair look της. Μετά την επανασύνδεση του φθινοπώρου, που θέλησαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Εμείς ωστόσο ψάξαμε και βρήκαμε μια ακόμα παλαιότερη σχέση της, με μάλιστα έναν αρκετά μικρότερό της. Η σχέση τους κράτησε περίπου 11 μήνες και μονάχα λίγες φωτογραφίες είχαν βγει στο φως.

Ο Μιχάλης Καμπουράκης ήταν ο τότε σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου. Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους το 2015 και όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής, το έκαναν σε πολύ φιλικό κλίμα χωρίς να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιχάλης Καμπουράκης Μελίνα ΑσλανίδουΑσλανίδου πρώην σύντροφος