Στην Γαλλία ο Φίλιππος Τσαγκρίδης - Φωτογραφίες από το δείπνο του σε χλιδάτο εστιατόριο

Έτσι ξεπερνάει τον χωρισμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην Γαλλία ο Φίλιππος Τσαγκρίδης - Φωτογραφίες από το δείπνο του σε χλιδάτο εστιατόριο

Δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που προχωράει τη ζωή της, αλλά και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Το ζευγάρι έζησε έναν όμορφο έρωτα για περίπου 3 χρόνια, ωστόσο, η σχέση τους έληξε ξαφνικά καθώς η παρουσιάστρια ήθελε να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα, δηλαδή να παντρευτούν και να κάνουν παιδί, κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμούσε ακόμη.

Μπορεί να έγιναν συζητήσεις για επανασύνδεση, όμως τσακώθηκαν άσχημα με αποτέλεσμα οι ελπίδες για να είναι και πάλι μαζί να "σβήσουν". Η παρουσιάστρια για αρκετό διάστημα ήταν εμφανώς κακόκεφη στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, όμως τον τελευταίο καιρό έχει βρει και πάλι το κέφι της. Φταίει που λένε πως έχει ξεκινήσει ένα νέο φλερτ; Φταίει που επιτέλους κατάλαβε πως αξίζει καλύτερα; Όπως και να έχει το χαμόγελο της πάει πολύ.

Οι διακοπές του Τσαγκρίδη στην Γαλλία

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης λοιπόν, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Γαλλία. Ο επιχειρηματίας, απολαμβάνει την ελευθερία του με φίλους και συνεργάτες, ενώ πριν μερικές ώρες απόλαυσε ένα χλιδάτο δείπνο σε τριών αστέρων εστιατόριο.

Τσαγκρίδης Καινούργιου χωρισμός

Στην Γαλλία ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Από πλούσια οικογένεια ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Ο Φίλιππος είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου και εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας. Ο επιχειρηματίας, έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, το όνομα του Περικλή Παναγόπουλου, ακούστηκε πολύ το 2009, όταν έπεσε στα χέρια απαγωγέων. Οι απαγωγείς ζήτησαν από τη σύζυγό λύτρα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου κατάφερε με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η απαγωγή είχε αίσιο τέλος, καθώς μετά τα λύτρα τα οποία πήραν, τον άφησαν ελεύθερο.

ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, σήμερα ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας και ασχολείται με τα ναυτιλιακά.