Τεράστια κουζίνα με λευκά ντουλάπια - Το super ζεστό σπίτι της Ελίνας Παπίλα

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τεράστια κουζίνα με λευκά ντουλάπια - Το super ζεστό σπίτι της Ελίνας Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα είναι μία από τις Ελληνίδες δημοσιογράφους, που απολαμβάνουμε ως δίδυμο παρουσιαστών της καθημερινής εκπομπής “Breakfast@Star με τον Γιώργο Καρτελιά, και τελευταία φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει πολλαπλούς ρόλους καθώς όταν τελειώνει η εκπομπή η ημέρα συνεχίζει το ίδιο έντονα.

Με δύο παιδιά να περιμένουν, η ζωή της είναι σίγουρα γεμάτη και οι απαιτήσεις πολλές. Η Ελίνα παρ' όλα αυτά φαίνεται να τα προλαβαίνει όλα κάτι που βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Κάνει τα πάντα για τα παιδιά της και μια αγαπημένη ασχολία της είναι η μαγειρική.

Έτσι λοιπόν, βλέπουμε να διαθέτει μια τεράστια κουζίνα, με λευκά, μεγάλα ντουλάπια. Ο συνδυασμός του ξύλου που έχει ο υπόλοιπος χώρος μαζί με το άσπρο δημιουργούν ένα πολύ όμορφο νεοκλασικό.

Το σπίτι της Ελίνας Παπίλα

Το βιογραφικό της Ελίνας Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα ξεκίνησε να κάνει ραδιόφωνο σε ηλικία μόλις 16 ετών
Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, αλλά όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα το 2004, άρχισε η συνεργασία της με τον Sok Fm σε διάφορες εκπομπές και ζώνες Από το 2009 είναι ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Γιώργο.
Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Κελαϊδίτη και έχουν τρία παιδιά: Tην 12χρονη Σοφία, τον 9χρονο Δημήτρη και το νέο τους μέλος, ένα κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή στις 10 Οκτώβρη του 2020. Ζει στη Χαλκίδα.

Από το 2017 είναι ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Γιώργο Καρτελιά.Τη χαρακτηρίζουν το χαμόγελο της, η σχέση λατρείας με το κινητό της και η αγάπη της για τον ύπνο, που πλέον είναι… πλατωνική! Είχε ασχοληθεί για χρόνια με το cross fit. Δηλώνει εξαιρετική μαγείρισσα.

Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα είναι αισιόδοξη, πολυμαθής, ανήσυχη και πιστεύει ότι ποτέ δεν είναι αργά. Το 2016 πήρε την απόφαση να… επιστρέψει στα θρανία, να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις και να υλοποιήσει έναν ακόμα στόχο της, αφού πέρασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πτυχίο της, ελπίζοντας να έχει τελειώσει τον Σεπτέμβριο, όπου ξεκινάει για εκείνη ένας νέος, τηλεοπτικός κύκλος ζωής!