Με τεράστια τζαμαρία και ιδιαίτερη διακόσμηση το σαλόνι της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Φωτογραφίες από το σπίτι της

Αρκετά εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με τεράστια τζαμαρία και ιδιαίτερη διακόσμηση το σαλόνι της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Φωτογραφίες από το σπίτι της

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να μοιράζεται συνεχώς μαζί μας τις λαχταριστές συνταγές της -δείτε εδώ πως να φτιάξετε εύκολη και γρήγορη μπατζίνα-, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί και αρκετές γωνίες του σπιτιού της.

Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το σπίτι είναι αρκετά φωτεινό, ευρύχωρο και άνετα.

Στο σαλόνι της, μάλιστα, βλέπουμε μια μια μεγάλη τζαμαρία στον χώρο ενώ όσον αφορά τα χρώματα, οι γήινες αποχρώσεις είναι αυτές που επικρατούν, όπως το μπεζ το λευκό, το γκρι και το καφέ. Βλέπουμε επίσης μια ιδιαίτερη διακόσμηση, με ξύλινα και μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

«Νιώθω πάρα πολλές τύψεις ότι έχω αφιερώσει λίγο χρόνο στον άντρα μου και στο παιδί μου»

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ, παραχώρησε δηλώσεις η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η γνωστή σεφ μέσα σε όλα μίλησε για την τους χρόνους που αισθάνεται ότι χρωστάει στην οικογένεια της. (Δείτε εδώ φωτογραφία με την κόρη της)

Μάλιστα, η ίδια "άνοιξε" την καρδιά της και αποκάλυψε την βοήθεια που δέχθηκε από την ψυχοθεραπεία. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Νιώθω πάρα πολλές τύψεις ότι έχω αφιερώσει λίγο χρόνο και στον άντρα μου και στο παιδί μου αλλά το ισορρόπησα από κάποια στιγμή και μετά ύστερα και από πολλή ψυχοθεραπεία».

«Έκανα ψυχοθεραπεία γιατί ένιωθα την ανάγκη να κάνω. Περνώντας πια τα χρόνια, λίγο τα πράγματα τα έχω βάλει σε τάξη και καταλαβαίνω. Παλιά είχα πιο πολλές τύψεις, τώρα ξέρω ότι έχω κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες πρέπει να βγουν και ξέρω ότι το Σαββατοκύριακο ανήκει στην οικογένεια μου».

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη αφού αποκάλυψε: «Είμαι τηλεοπτική ανακάλυψη της Ελένης Μενεγάκη, ναι. Ήταν Αύγουστος του 2003 αν θυμάμαι καλά. Ανεβαίνω στην Αθήνα, κάνω το δοκιμαστικό, τελειώνουμε και μου λέει η Ελένη κάποια πράγματα που μέχρι τότε ήταν αδύνατον να κάνω.

Δηλαδή ήθελε να μένω μόνιμα στην Αθήνα οπότε την ευχαρίστησα και της είπα πως δεν μπορώ να κάνω. Τον επόμενο μήνα με παίρνουν από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» που ξεκινούσε ο Γρηγόρης και με ήθελαν δύο φορές την εβδομάδα οπότε ήταν το ιδανικό για μένα».

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω καταλάβει πως έγινε όλο αυτό το πράγμα. Ήταν κάτι που δεν περίμενα. Όχι εκτοξεύτηκε, όχι απογειώθηκε, όχι δεν ήξερα αν είναι μέρα ή νύχτα…

Όλο αυτό ήταν σαν σίφουνας πάνω μου. Δηλαδή ξαφνικά σαν να εκτοξεύτηκα στο διάστημα και έπρεπε να προσέχω και το πεντάλεπτο μου για να το εκμεταλλευτώ. Έτσι, λοιπόν, πέρασαν 16 περίπου χρόνια χωρίς να καταλάβω πως πέρασαν».