Με αφάνα μαλλί και πριν την πλαστική - Αγνώριστη η Ελένη Φουρέιρα τα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αφάνα μαλλί και πριν την πλαστική  - Αγνώριστη η Ελένη Φουρέιρα τα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής showzib καθώς έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με το πέρασμα του καιρού. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Όπως γνωρίζουμε η ίδια είναι πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της μιας και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία (Δείτε εδώ το εσωτερικό του σπιτιού τους). Μάλιστα, να τονίσουμε πως είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Από την άλλη, φαίνεται πως έχει απασχολήσει ιδιαίτερα κατά καιρούς καθώς της χρεώνουν πλαστικές επεμβάσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει αναφέρει παλιότερα στην εκπομπή «The 2night show» πως το μόνο που έχει "πειράξει" είναι το στήθος της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα ότι έχω κάνει μία πλαστική, στο στήθος. Αυτό έχω κάνει, να πω και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις;».

Φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα πριν και μετά την πλαστική στο στήθος

Αποκλειστική φωτογραφία Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα - Πλαστική

Ελένη Φουρέιρα

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της τραβάει όλα τα βλέμματα, ενώ δεν διστάζει να ανεβάσει στα social media μέχρι και φωτογραφία της από το μπάνιο ολόγυμνη.

Ωστόσο, ακόμη μια φωτογραφία της που προκάλεσε ταραχή και δεκάδες αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους, ήταν αυτή με το κατάλευκο παλτό της.

Η ανάρτηση της Φουρέιρα που έβαλε "φωτιά"

Η Ελένη Φουρέιρα μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, αφού ξέρει πολύ καλά να τις υποστηρίζει. Πόζαρε λοιπόν με το μακρύ λευκό 3D παλτό της και έκανε χαμό!