Με λευκό καναπέ και τεράστιες πετρόλ μαξιλάρες - Το νεανικό σπίτι της Κατερίνας Λιόλιου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με λευκό καναπέ και τεράστιες πετρόλ μαξιλάρες - Το νεανικό σπίτι της Κατερίνας Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι μια πολύ φρέσκια τραγουδίστρια, η οποία από ότι φαίνεται ήρθε στο χώρο με πολύ δουλειά και θα παραμείνει. Την περίοδο αυτή εκτός από τις τραγουδιστικές της εμφανίσεις τη βλέπουμε να μαγεύει το κοινό με την παρουσία της στο X-Factor.

Φυσικά το πρόγραμμα της είναι γεμάτο και για τον λόγο αυτό συχνά βλέπουμε την τραγουδίστρια να κάνει storys από το εσωτερικό του σπιτιού της, στο οποίο ξεκουράζεται. Πρόκειται για ένα πολύ νεανικό διαμέρισμα, με minimal διακόσμηση. Επικρατούν τόνοι του μπλε, λευκό και κατά τα άλλα απαλά χρώματα. Τα φυτά εσωτερικού χώρου, που είναι μια πολύ ωραία τάση, επίσης είναι αρκετά.

Συνεπώς το σπίτι της Λιόλιου είναι το διαμέρισμα, που κάθε κοπέλα θα ήθελε καθώς από ό,τι δηλώνει η ίδια είναι ελεύθερη αυτήν την περίοδο.

Το εσωτερικού του σπιτιού της Κατερίνας Λιόλιου

Aπόψε 18/3 ανανεωμένο, επιστρέφει στους δέκτες μας το νο1 μουσικό τάλεντ σόου στον κόσμο, το X-Factor, με την Κατερίνα Λιόλιου να δίνει μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο τον παλμό στο backstage. Επιτέλους ξαναβλέπουμε την υπερταλαντούχα τραγουδίστρια ξανά στην τηλεόραση, καθώς την αγαπήσαμε μέσα από το Just the 2 of Us, όπου και νίκησε.

Πάμε να θυμηθούμε τι ξέρουμε για την Κατερίνα Λιόλιου αλλά και να την γνωρίσουμε καλύτερα!

Η καταγωγή και η ηλικία της Κατερίνας

Την Κατερίνα Λιόλιου, την γνωρίσαμε πριν από περίπου εννέα χρόνια, μέσα από το «The Voice» και από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Απριλίου του 1997, και είναι 27 χρονών. Μπορεί να αποφοίτησε από το Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, αλλά πολύ γρήγορα, την γοήτευσε και την κέρδισε ο χώρος της μουσικής.

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των 10 ετών με μαθήματα ακουστικής κιθάρας και πιάνου. Μαζί με φίλους της έφτιαξε το συγκρότημα Chic ’n’ Blues, με το οποίο εμφανίστηκε στο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ Schoolwave και, στη συνέχεια, σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης.

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Λιόλιου

Με τη βοήθεια της Δέσποινας Βανδή, ως μέντορά της στο «The Voice», έκλεψε τις καρδιές του ελληνικού κοινού, και κατάφερε να ξεκινήσει την καριέρα της καθώς την ίδια χρονιά,κυκλοφόρησε και το πρώτο της single με τίτλο «Ήταν Λίγο» και στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα, όπως το «Μεγάλα Λόγια» που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία. Επί σκηνής την έχουμε δει να συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Σαμπάνης.