Έχει τζάκι, γκρι καναπέ και πολλά φυτά - Το μοντέρνο σπίτι της Νάνσυς Ζαμπέτογου και του Νάσου Γαλακτερού

Υπέροχος χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει τζάκι, γκρι καναπέ και πολλά φυτά - Το μοντέρνο σπίτι της Νάνσυς Ζαμπέτογου και του Νάσου Γαλακτερού

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες ενώ μετρά πολλά χρόνια στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. Η ίδια και ο αγαπημένος της σύζυγος, Νάσος Γαλακτερός είναι από τα πιο όμορφα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η οικογένειά τους είδε πολύ τα φώτα της δημοσιότητας πέρυσι, με τη συμμετοχή του Παύλου Γαλακτερού στο Survivor 4. Κάπως έτσι γνωρίσαμε και την μικρή κόρη της οικογένειας, τη μεγάλη αδυναμία του Παύλου, τη Σοφία.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανά καιρούς μας έχει δείξει το υπέροχο σπίτι της, τόσο μέσα από την εκπομπή της όσο και από το Instagram της. Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος και κάθε γωνία είναι διακοσμημένη με ένα μοντέρνο έπιπλο ή ένα φυτό που δίνει χάρη.

Το σπίτι της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού

Νάνσυ Ζαμπέτογλου σαλόνι

Αλλάζει κανάλι η εκπομπή της

Από λεπτό σε λεπτό βγαίνουν νέες εξελίξεις από το μέτωπο στον πόλεμο της Ουκρανίας, και τα κανάλια προσπαθούν να καλύπτουν και να ενημερώνουν τους πολίτες για κάθε καινούργια πληροφορία που έρχεται στο φως.

Όπως είναι επόμενο, οι εξελίξεις αυτές φέρνουν αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών καθώς πολλές εκπομπές δεν βγαίνουν στον αέρα τις τελευταίες μέρες, για να δώσουν τη θέση τους στην ενημέρωση για τον πόλεμο.

Στην κρατική τηλεόραση, φαίνεται πως τελικά βρέθηκε λύση μεταφέροντας εκπομπές από την ΕΡΤ1 στην ΕΡΤ2. Έτσι για σήμερα τουλάχιστον, το «Στούντιο 4», το μαγκαζίνο που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, θα προβληθεί στην ΕΡΤ2 την ίδια ώρα που προβάλλεται καθημερινά, 16.00-18.00.

Η εκπομπή -όπως σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης- λόγω της επικαιρότητας και της συνεχούς ροής για τις εξελίξεις μεταφέρεται ώστε να προσαρμοστεί στα δεδομένα.

Μεταφορά της εκπομπής Στούντιο4 έκτακτα στην ΕΡΤ2