Όλο λευκό και φωτεινό - Το υπέροχο μπάνιο στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Υπέροχο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλο λευκό και φωτεινό - Το υπέροχο μπάνιο στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία μέσα από το φωτεινό μπάνιο του σπιτιού της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανά καιρούς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τον χώρο της. Το σπίτι της είναι τεράστιο και στους περισσότερους χώρους μπορεί κανείς να βρει παιχνίδια από τα δύο παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία.

Μάλιστα, εξίσου εντυπωσιακό με το σπίτι της στην Αθήνα είναι και το σπίτι της στη Μύκονο όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το μπάνιο της Δούκισσας Νομικού

Τα γενέθλια που γιόρτασαν στο εντυπωσιακό σπίτι τους

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 25/3 μέρα για την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς έχει γενέθλια το πρώτο τους παιδάκι, ο Σάββας. Φυσικά, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στον μικρό της, που έγινε τεσσάρων χρονών και δημόσια, μέσα από τα social media.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram -μετά τις ζωγραφίες που έκαναν τα παιδιά της- μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της τον Σάββα μπροστά από ένα γιορτινό σκηνικό, το οποίο επιμελήθηκε η κόρη της, Αναστασία.

«Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο. Χρόνια πολλά Σάββα μας. Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου. Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω. Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.