Έχει λευκό καναπέ και πράσινους τοίχους - Το μοντέρνο σπίτι της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου

Μοναδικός χώρος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει λευκό καναπέ και πράσινους τοίχους - Το μοντέρνο σπίτι της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους μετρούν μαζί αρκετά χρόνια και η αλήθεια είναι πως προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τη διαφορά ηλικίας τους).

Το ζευγάρι έμεινε για μία περίοδο στο εξωτερικό ωστόσο πλέον βρίσκονται τις περισσότερες μέρες στην Ελλάδα. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μάλιστα ανά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τον μοντέρνο χώρο που έχει διακοσμήσει μαζί με τον σύντροφό της.

Σε κάθε περίπτωση τις εντυπώσεις κλέβει ο λευκός καναπές που έχει στο σαλόνι και ο πράσινος τοίχος που υπάρχει πίσω του για αντίθεση.

Το σπίτι της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Τώρα είναι παντρεμένος με ένα παιδί - Ο πασίγνωστος ηθοποιός που είχε σχέση με την Τριανταφυλλίδου πριν τον Βλάχο

Είναι μια γυναίκα που κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φροντίζει να είναι πάντα διακριτική. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1985 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μετά τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις της συμπρωτεύουσας.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον αγαπημένο Πάνο Βλάχο. Οι κοινές εμφανίσεις και δημοσιεύσεις είναι λίγες με τελευταία εκείνη των γενεθλίων της ηθοποιού που πόζαραν μαζί δίπλα στην τούρτα.

Μπορεί να είναι αρκετά χρόνια ο ένας στο πλευρό του άλλου αλλά η ηθοποιός πριν από τον Πάνο είχε ένα ειδύλλιο με πασίγνωστο - επίσης - ηθοποιό ο οποίος τώρα είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Μακαλιά.

πρώην ιωάννας τριανταφυλλίδου

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πέρα από συνεργάτες έχουν υπάρξει και ζευγάρι. Μαζί έχουνε κάνει μια τηλεοπτική σειρά, ένα διαφημιστικό σποτ και παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή «Κάψε το σενάριο».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του το 2013 είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με την Ιωάννα γνωριζόμαστε δέκα χρόνια τώρα από τότε δηλαδή που φοιτούσαμε στην σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Γίναμε φίλοι, κάναμε παρέα καθημερινά και μας συνδέουν πολύ περισσότερα πράγματα από το ερωτικό κομμάτι το οποίο προέκυψε κάποια στιγμή. Η σχέση μας έκανε τον κύκλο της χωρίς να αφήσει κάτι ανεκπλήρωτο. Αυτό που υπερίσχυσε τελικά ήταν το φιλικό κομμάτι οπότε δεν κρατάμε τίποτα αρνητικό και είμαστε τόσο καλά μαζί»