Ζεστό με ξύλινα πατώματα - Το πανέμορφο σπίτι της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα

Φωτογραφίες από το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζεστό με ξύλινα πατώματα - Το πανέμορφο σπίτι της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα

Η Ηλέκτρα Αστέρη και ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα κοριτσάκια (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από την βάφτισή τους) και συνεχίζουν να κάνουν μαζί τα υπέροχα ταξίδια τους.

Οι δυο τους ανά καιρούς μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ενώ από τη μεριά της, η Ηλέκτρα Αστέρη έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι τους.

Έχουμε ήδη δει την υπέροχη κουζίνα τους (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ εξίσου εντυπωσιακά είναι και το σαλόνι με την κρεβατοκάμαρά τους.

Το σαλόνι διακοσμείται από έναν τεράστιο γκρι καναπέ, ενώ έχει ξύλινα ζεστά πατώματα. Η κρεβατοκάμαρα είναι απλά εντυπωσιακή με ένα κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων.

Το σπίτι της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα

Δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστέρη με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τα παιδιά τους

Μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη. Παίρνουν τα παιδιά τους σε κάθε τους ταξίδι και οι φωτογραφίες που μοιράζονται είναι μοναδικές. Ωστόσο, μια νέα αυτή την φορά για να ευχηθούν για τις γιορτές "έλιωσε" το Instagram.

Η Ηλέκτρα Αστέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα χέρια όλης της οικογένειας για να δείξει πόσο ενωμένοι είναι.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή με τις ευχές για τις γιορτές και όχι μόνο....

Ο κόσμος μου όλος.
ομάδα μου.
δύναμη μου.
τετράδα μου.
Μόνο εσύ λείπεις Ηρακλή μου.
Η πατούσα σου.
Λείπεις..
Πολύ.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Καλές γιορτές.
Με υγεία.
Πολλή αγάπη.
Όλους όσους αγαπάμε.
Αυτά αρκούν.