Μοντέρνο και γεμάτο με τα έπαθλά του είναι το σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοντέρνο και γεμάτο με τα έπαθλά του είναι το σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συγκατοικεί μαζί με την σύντροφό του, Μαρία, στη Βούλα σε έναν πολύ εντυπωσιακό χώρο, τον οποίο παραλίγο να ληστέψουν εάν δεν το είχε αποτρέψει ο ίδιος. Μέσα από τις αναρτήσεις του αθλητή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παρατηρούμε την ιδιαίτερη διακόσμησή του και παίρνουμε ιδέες για τον δικό μας χώρο.

Το μοντέρνο σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κινηθεί σε μπεζ και γκρι τόνους, ενώ το μοντέρνο τζάκι στη μέση του σαλονιού κλέβει τις εντυπώσεις. Από πάνω του υπάρχει μία τεράστια τηλεόραση που θυμίζει κινηματογραφική αίθουσα και στον ένα τοίχο του σπιτιού φιλοξενούνται όλα τα έπαθλα από τους αγώνες του Iron Mike. Μάλιστα, υπάρχει και ένας πίνακας του ίδιου, που τον απεικονίζει σε αγωνιστική στάση φορώντας τα μαχητικά του γάντια.

Εικόνες μέσα από το σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη υπάρχουν ακόμη και από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο κανάλι του Open αρκετό καιρό πριν.

Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μπροστά από τα έπαθλά του

Το σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης σπίτι του

Εικόνες από το σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη

Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά - Η σύντροφός του περιμένει δίδυμα

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και μάλιστα η σύντροφός του Μαρία (Δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του) περιμένει δίδυμα, γεγονός που έχει κάνει το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος, το πρωί της Τρίτης 12/4 στο «Πρωινό».

Το ζευγάρι που είναι μαζί 3 χρόνια προσπαθούσε καιρό να κάνει οικογένεια και επιτέλους τα κατάφερε. «Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένου δύο όμορφα πλασματάκια σύντομα στη ζωή μας. Δίδυμα! Αλλάζω απότομα πίστα, το ήθελα το ένιωθα. Έχει η μαμά της Μαρίας δίδυμα οπότε πόνταρα στο γονίδιο. Δεν ξέρουμε το φύλο, ανυπομονούμε. Είμαι οκ ό, τι και να έρθει.

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από πολλά χρόνια μοναξιάς με τον πρωταθλητισμό, το σπίτι θα γεμίσει ζωή. Περιμένω αυτό το όμορφο δώρο από εκεί ψηλά»