Ξύλινα πατώματα, τζάκι και πολλοί καθρέφτες - «Μαγικό» το σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου στην Αθήνα

Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξύλινα πατώματα, τζάκι και πολλοί καθρέφτες - «Μαγικό» το σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου στην Αθήνα

Δεν πάει πολύς καιρός από τη μέρα που η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να φύγει οριστικά από την Κρήτη και να εγκατασταθεί στην Αθήνα, με την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ. Η αγαπημένη παρουσιάστρια άλλαξε σημαντικά τη ζωή της μέσα σε λίγους μήνες.

Η ίδια μάλιστα έχει κάνει κα σημαντικά βήματα στην προσωπική της ζωή μιας και εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Οι δυο τους αποφεύγουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις ενώ δεν μιλούν ποτέ για τη σχέση τους. Φροντίζουν ωστόσο να περνούν τον χρόνο τους μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από την τελευταία εξόρμησή τους).

Με την άφιξή της στην Αθήνα λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως έγινε γνωστό, αποφάσισε να εγκατασταθεί στα Μελίσσια. Εκεί έχει φτιάξει ένα πραγματικά υπέροχο σπίτι, το οποίο ανά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όλο το σπίτι είναι διακοσμημένο σε τόνους του καφέ, ενώ εξαιρετικό είναι και το σαλόνι της, το οποίο κοσμεί ένα μεγάλο τζάκι και ένας πολύ άνετος καναπές. Επίσης έχουμε δει και πολλές φωτογραφίες από την κουζίνα του σπιτιού, στην οποία φαίνεται πως η παρουσιάστρια περνάει αρκετές ώρες της ημέρας.

Το σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου

Το νέο μέλος στην οικογένειά της που τη γέμισε ευτυχία

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι τρελά ερωτευμένη μόνο με τον σύντροφό της, αλλά και με τα δυο σκυλάκια της. Το δεύτερο μάλιστα το υιοθέτησε πριν από μερικές εβδομάδες και πλέον έχει γίνει η μεγαλύτερη αδυναμία της.

Μας το σύστησε μέσα από φωτογραφία της στο Instagram και πάθαμε πλάκα μόλις το είδαμε, αφού είναι πολύ γλυκό και μια μπουκιά. Είναι γένους αρσενικού και το ονόμασε Κόκο. Σίγουρα στην υιοθεσία του βοήθησε και ο καλός της, αφού είναι εκπαιδευτής σκύλων.

"Ήρθες στη ζωή μου και έπαθα Κοκο-μπλόκο", έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, στην λεζάντα της τρυφερής ανάρτησης της με τον μικρό.