Το υπερπολυτελές σπίτι της Σάσας Μπάστα - Το διαφορετικό κρεβάτι μετά από ειδική παραγγελία

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το υπερπολυτελές σπίτι της Σάσας Μπάστα - Το διαφορετικό κρεβάτι μετά από ειδική παραγγελία

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Σάσα Μπάστα στην εκπομπή καθώς υποδέχτηκε στο σπίτι της την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και μας έδειξε μια γεύση από τη διακόσμηση και τα δωμάτια του διαμερίσματός της.

Μάλιστα, από την άλλη, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι υπάρχει και ειδικό δωμάτιο – βεστιάριο με όλα της τα ρούχα, ενώ η Σάσα Μπάστα έχει και έναν όροφο μόνο για τα… παπούτσια. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό όπου άφησε άφωνη την Σκορδά.

Οι δηλώσεις της Σάσας Μπάστα

«Η οικογένειά του...» - Η Σάσα Μπάστα αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της

H Σάσα Μπάστα μίλησε την Τρίτη 22/3 στο Πρωινό του Αντ1 και μεταξύ άλλων έκανε πολύ συγκινητικές δηλώσεις αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της αλλά και τον παρ' ολίγον θάνατο του αδερφού της. Η τραγουδίστρια όσο προχωρούσε στις τόσο προσωπικές τις αποκαλύψεις δε μπορούσε να κρύψει με τίποτα την συγκίνηση της.

Πρόκειται για μια γυναίκα που δεν κρύβει με τίποτα τα συναισθήματα της και αυτό φάνηκε και μέσα από τη συμμετοχή της, στο reality της Φάρμας. Έτσι λοιπόν, μπορεί ο πατέρας της να μην ζει πια και να ενημερώθηκε με έναν πολύ παράδοξο τρόπο για τον χαμό του, εκείνη ωστόσο δεν κρατάει κακία και παραμένει στην ουσία του πράγματος.

«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος -δεν το έμαθε ποτέ (σ.σ. ότι ήταν έγκυος). Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά».

«Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω ΟΚ, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Συγκλονιστική ήταν και η περιγραφή που έκανε η Σάσα Μπάστα για την περίοδο που αδελφός της ήταν στην ΜΕΘ. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει «φύγει». Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα».