Με τεράστιο τζάκι και μίνιμαλ διακόσμηση το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Έτσι ακριβώς όπως το φανταζόμασταν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με τεράστιο τζάκι και μίνιμαλ διακόσμηση το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Μπορεί να μην μιλά αρκετά την προσωπική της ζωή, ειδικότερα τώρα που έχει επικεντρωθεί πιο πολύ από τον καθέναν στην υπόθεση της Πάτρας -δείτε εδώ το σημερινό 15/4 τρέιλερ του Φως στο Τούνελ-, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που η Αγγελική Νικολούλη μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η καταξιωμένη δημοσιογράφος μας έχει δείξει και μερικές εικόνες από το σπίτι της, μέσα από μερικά στιγμιότυπα που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φέτος, για παράδειγμα, μοιράστηκε το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί κάθε χρόνο το σαλόνι της ενώ έχουμε δει ότι υπάρχει και μεγάλο κομψό τζάκι. Η διακόσμηση φαίνεται μίνιμαλ αλλά συνάμα μοντέρνα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη 2

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη 3

Η άγνωστη σχέση με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή - Τι τους συνδέει;

Η εκπομπή φαινόμενο «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της έχουν συμβάλει αποτελεσματικά στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών και έχουν συνδράμει στην ανεύρεση περισσότερων από 1.700 ατόμων που τα ίχνη τους είχαν χαθεί. Το έργο της είναι πολύ σημαντικό, και γνωστό ωστόσο υπάρχουν πολλές πτυχές της ζωής της που λίγοι γνωρίζουν.

Ο λόγος που η Αγγελική Νικολούλη όποτε αναφέρεται στον ιστορικό πρωθυπουργό της Ελλάδας μιλά με συγκίνηση, είναι διότι το 1987 θέλησε να την παντρέψει με τον επικεφαλή της ασφάλειας του, Γιάννη Μουσούλη, μια κουμπαριά για την οποία η δημοσιογράφος έχει πει ότι αποτέλεσε μεγάλη της τιμή και ο αείμνηστος Πρόεδρος υποστήριζε ότι ήταν χαρούμενος που πάντρεψε ένα αστυνομικό δαιμόνιο.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η δημοσιογράφος είχε μοιραστεί μια αστεία, παλιά ιστορία από τις πρώτες της μαγειρικές εμπειρίες, όταν επιχείρησε με τη βοήθεια του τσελεμεντέ να φτιάξει κουραμπιέδες και μελομακάρονα για να τα στείλει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Παρότι ακολούθησε τις συμβουλές βήμα-βήμα, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, με την παρασκευή των γλυκών να αποτυγχάνει.

Παρότι μια φίλη τη συμβούλεψε να αγοράσει γλυκά από το ζαχαροπλαστείο και να τα παρουσιάσει σαν δικά της, η Αγγελική αποφάσισε να παραδεχτεί την «ήττα» της και να μην επιχειρήσει να ξεγελάσει τον Πρόεδρο, ο οποίος -όπως είπε η δημοσιογράφος- γέλασε και εκτίμησε την ειλικρίνεια της.

Το όνομα του γιου της μάλιστα από τον γάμο της με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη επέλεξε επίσης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος ήταν και ο νονός στη βάφτιση του, που έγινε τον Μάιο του 1987.