Επιβλητικό με κλασικές λεπτομέρειες - Φωτογραφίες από το σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη

Πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιβλητικό με κλασικές λεπτομέρειες - Φωτογραφίες από το σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη

Η Μαρία Καβογιάννη, που πρόσφατα την είδαμε να διασκεδάζει στο καμαρίνι της Άννας Βίσση, είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Δριτσώνα και ζουν μαζί στον Βύρωνα Αττικής. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρατηρούμε ορισμένες πλευρές από το σπίτι τους και οι φωτογραφίες μας δίνουν έμπνευση.

Επιβλητικό με κλασικές λεπτομέρειες το σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη

Ο σύζυγός της είναι γλύπτης και από την διακόσμηση του σπιτιού της δεν γίνεται να λείπουν τα αριστουργήματά του. Ο χώρος τους χαρακτηρίζεται από κλασικά στοιχεία και έπιπλα, ενώ ορισμένες γωνίες του σπιτιού είναι γεμάτες από αμέτρητα βιβλία.

Τα φυτά αρέσουν πολύ στην ηθοποιό και βρίσκονται παντού, καθώς είναι πολλά σε αριθμό. Τα βλέμματα, όμως, στρέφονται στο τζάκι, που πειβάλλεται με μάρμαρο και δίνει μία πολύ επιβλητική εικόνα.

Μαζί έχουν αποκτήσει και ένα εξοχικό στο Πήλιο, που για την ηθοποιό αποτελεί ησυχαστήριο και η θέα από την απέραντη βεράντα του είναι μαγική. Ο προορισμός είναι ιδανικός για όλες τις εποχές και φαίνεται πως ξέρουν πολύ καλά γιατί έχουν διαλέξει αυτή την τοποθεσία.

«Ακόμα με φωνάζουν με ονόματα ρολών» - Οι δηλώσεις της ηθοποιού τις σειρές που συμμετείχε

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Καβογιάννη σχετικά για τους ρόλους που έχει αγαπήσει αλλά και την κόρη της. Μάλιστα, στην εκπομπή, βγήκαν και αποκάλυψαν ην ημερομηνία του γάμου τους -δείτε εδώ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω νομίζω πάλι τα ίδια θα έκανα. «Ευτυχώς στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες και όλοι οι αδύναμοι άνθρωποι μπόρεσαν να μιλήσουν, να το φωνάξουν και να δικαιωθούν».

«Όλοι οι ρολόι ήταν αγαπημένοι. Τα “Εγκλήματα” και το Dolce Vita είναι από τα πιο σπουδαία που σκέφτομαι», πρόσθεσε. «Πριν από την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο», αποκάλυψε για τη δουλειά που άφησε για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη την υποκριτική.

«Η κόρη μου που είναι ψυχολόγος με βοηθάει με τις συμβουλές της, πολλές φορές μου δίνει και λύσεις. Έχω πάρα πολλά ελαττώματα, αλλά πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους μου για αυτά και για τα προτερήματα μου», τόνισε μιλώντας για τον εαυτό της.