Γεμάτο χρώματα και έργα τέχνης - Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου

Αρκετά εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεμάτο χρώματα και έργα τέχνης - Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο διαμέρισμα μένει η μια από τις κούκλες κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, -που μεταξύ τους μοιάζουν σας δύο σταγόνες νερό- η οποία μας το έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από φωτογραφίες.

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι καλλιτέχνης και αυτό επιβεβαιώνεται εύκολη με μία γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς ανεβάζει έργα και δημιουργίες της.

Το διαμέρισμά της λοιπόν είναι αρτιστίκ και περιλαμβάνει πολλά έργα της και διάφορα μικρά έπιπλα που χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικούς χώρους. Φυσικά, βλέπουμε παντού χρώματα από τα βιβλία, τα μπουκάλια και τις δημιουργίες της.

Μάλιστα, υπάρχει και μία ιδιαίτερη γωνιά που για αυτήν είναι μια αγαπημένη. Πρόκειται για ένα σημείο που περιλαμβάνει ένα τραπεζάκι, πάνω στο οποίο βρίσκονται κούπες και ένας χρωματιστός βραστήρας και στο κάτω μέρος υπάρχουν βιβλία και μία φωτογραφική μηχανή. Δίπλα του υπάρχει ένα μικρό έπιπλο μπαρ με τα αγαπημένα της ποτά και στον τοίχο πίσω τους είναι κρεμασμένο ένα έργο τέχνης.

Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας

 Φωτογραφίες από το σπίτι της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου

 Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας

Το δημόσια μήνυμα στήριξης της Χριστιάννας στην μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου - «Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πόσο...»

Αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι ξέσπασαν κατά της Νατάσας Θεοδωρίδου μετά από την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την εστίαση καθώς απαγορεύτηκε η μουσική. Ωστόσο, η Νατάσα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Παλλάς με το οποίο συνεργάζεται τον φετινό χειμώνα.

Από την άλλη, κόρη της Χριστιάνα Μπέτα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο instagram στους γονείς της αλλά και την αδερφή της, εκφράζοντας ανοιχτά την αγάπη της προς την οικογένειά της.

«Όσο μεγαλώνω όλο και πιο πολύ συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένη είμαι που έχω εσάς τους τρεις! Σας ευχαριστώ για τα καθημερινά μαθήματα & όλα τα εφόδια που μου έχετε προσφέρει! Σας αγαπάω».