Έχει τεραστίων διαστάσεων μπαλκόνι με θέα - Αυτό είναι το διαμέρισμα του Χρήστου Σπανού

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει τεραστίων διαστάσεων μπαλκόνι με θέα - Αυτό είναι το διαμέρισμα του Χρήστου Σπανού

Ο Χρήστος Σπανός είναι σίγουρα ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, τον οποίο το κοινό έχει γνωρίσει από τα πρώτα κιόλας βήματα του στο χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός διατηρεί πολύ καλή σχέση στα social media με τους ακόλουθους του και έτσι βλέπουμε διάφορες πτυχές του εαυτού αλλά και από τη ζωή του.

Δεν ξέρουμε αν στο διαμέρισμα, που διατηρεί μένει με την κόρη που, την οποία έκανε σε πολύ μικρή ηλικία. Σίγουρα όμως διαμένει σε έναν χώρο, τον οποίο φαίνεται να αγαπάει πολύ καθώς συχνά φωτογραφίζεται σε αυτό. Το μπαλκόνι του είναι τεράστιο και εντυπωσιακό με πολύ όμορφη θέα. Όσο για το εσωτερικό το μαύρο και πολύ μεγάλο πιάνο, που κοσμεί το σαλόνι του κλέβει την παράσταση.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Χρήστου Σπανού

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Σπανό

  • Ο Χρήστος Σπανός γεννήθηκε στην Αθήνα 1 Οκτωβρίου του 1974. Είναι Έλληνας ηθοποιός ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τον ρόλο του «Ερμή» στην οικογενειακή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "Άκρως οικογενειακόν", δίπλα στον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο.
  • Ο Χρήστος Σπανός αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1997. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου (1993-1994) αλλά και σεμινάρια με τον Μίνω Βολανάκη το καλοκαίρι του 1994. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεωρίας-αρμονίας και τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο.Χρήστος Σπανός
  • Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου, όπως: Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Μπέζος, Κώστας Τσιάνος, Βασίλης Νικολαΐδης, Νένα Μεντή, Σοφία Φιλιππίδου, Παύλος Χαϊκάλης, Ναταλία Τσαλίκη, Αντιγόνη Βαλάκου, Γρηγόρης Βαλτινός, Νόρα Βαλσάμη, Μάρθα Βούρτση, Ρένια Λουιζίδου, Γιώργος Μοσχίδης, Νέλλη Αγγελίδου, Βέρα Ζαβιτσιάνου, Πέτρος Φιλιππίδης, Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρής Αθερίδης κ.ά.
  • Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Κύπρια καθηγήτρια μουσικής διδασκαλίας, Μελίνα Παιονίδου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Μαρίνα στις 10 Δεκεμβρίου του 2002. Το ζευγάρι αν και έχει διαφορά ηλικίας είναι πολύ ευτυχισμένο. Επιπλέον, ο Χρήστος Σπανός, στα 28 του μόλις χρόνια απέκτησε την κόρη του Μαρίνα, η οποία είναι 19 χρονών σήμερα.