Με χνουδωτή μοκέτα και τεράστιο καναπέ - Το σπίτι του Σάκη Κατσούλη που φωλιάζει η Μαριαλένα

Έχει εγκατασταθεί εκεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με χνουδωτή μοκέτα και τεράστιο καναπέ - Το σπίτι του Σάκη Κατσούλη που φωλιάζει η Μαριαλένα

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έχουν αποφασίσει να ζουν τον έρωτα τους και να μην αγχώνονται για το τι λένε τα σχόλια γύρω από τη σχέση τους. Μέσα από τα stories και των δύο καταλαβαίνουμε πως περνάνε χρόνο μαζί στο σπίτι του επιχειρηματία.

Μετά την ονειρική κρεβατοκάμαρα, που παίρνουν καμιά φορά εκεί το πρωινό τους είδαμε και φωτογραφικό υλικό από τους υπόλοιπους χώρους. Με λευκή, χνουδωτή μοκέτα και τεράστιο καναπέ σε γήινες αποχρώσεις είναι διακοσμημένο το σπίτι, όπου φωλιάζει ο έρωτας τους.

Το σπίτι που μένει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης

Σπίτι Κατσούλη

«Στη Μαριαλένα βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκαναν το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι μίλησαν για τη σχέση τους καθώς και στο πώς βλέπουν το κοινό τους μέλλον, ενώ ξεκαθάρισε ξανά πως σε εκείνη βλέπει τη μητέρα των παιδιών του, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν.

«Παρουσίαση εκπομπής; Αν ήταν ένα concept που θα μας ταίριαζε δε θα λέγαμε όχι. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να μας ταιριάζει απόλυτα… Δε θα ρισκάρουμε να κάνουμε κάτι που δεν είμαστε εμείς» είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δε κρατήσαμε κάτι μυστικό απλά είναι περίεργη η κατάσταση. Βρεθήκαμε στην άλλη άκρη του κόσμου χωρισμένοι, ήρθαμε πιο κοντά γιατί ήταν οι συνθήκες του παιχνιδιού τέτοιες. Συνεχίσαμε μετά το παιχνίδι να περνάμε μαζί και να ζούμε μαζί καταστάσεις, να ταξιδεύουμε. Μας θέλανε και οι δουλειές μαζί, πολύς κόσμος θέλει να μας βλέπει μαζί. Βήμα – βήμα θα γίνουν όλα.

Δε μας αρέσουν γενικά οι μεγάλες ανακοινώσεις και τα μεγάλα λόγια, νομίζω είναι κάτι που το έχουμε δείξει. Είμαστε ταπεινοί, πατάμε γερά στα πόδια μας. Δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες ανακοινώσεις. Το είχα πει και από την πρώτη στιγμή ότι όσοι μας αγαπάνε θα περιμένουν να δουν τι πραγματικά μας αρέσει και πως νιώθουμε καλύτερα. Από όταν τη γνώρισα της είχα πει ότι βλέπω στο πρόσωπό της τη μητέρα των παιδιών μου. Βλέπω σε εκείνη τα χαρακτηριστικά που εγώ θέλω να έχει η μητέρα των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.