Κέιτι Πέρι: Πωλείται το σπίτι της στο Λος Άντζελες

Δείτε το εξωφρενικό ποσό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κέιτι Πέρι: Πωλείται το σπίτι της στο Λος Άντζελες

Η διάσημη pop star τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, αποφάσισε να εγκαταλείψει μια και καλή την έπαυλη της στο Λος Αντζελές και να μετακομίσει με τον σύντροφό της, στην Καλιφόρνια.

Το σπίτι της Κέιτι Πέρι στο Λος Άντζελες που πωλείται

Η γνώστη σε όλους ηθοποιός και τραγουδίστρια, αγόρασε σπίτι μαζί με τον αγαπημένο της Ορλάντο Μπλούμ,(οι οποίοι περιμέναν και το πρώτο τους παιδάκι), στην φημισμένη περιοχή όλων των διάσημων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια το 2020, αναφέρει μία πηγή στο περιοδικό People.

Το σπίτι της Κεέιτι Πέρι στο Λος Άντζελες

Το σπίτι στο Λος Άντζελες που είναι προς πώληση αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, διαθέτει επίσης πάρκινγκ για «δεκάδες» αυτοκίνητα, ασφάλεια στις εγκαταστάσεις, σάουνα, ιδιωτικό γυμναστήριο, μια πισίνα και μια βιβλιοθήκη με ξύλινη επένδυση και τζάκι.

Στο εσωτερικό, η κύρια σουίτα διαθέτει τζάκι, μαρμάρινο μπάνιο, διπλές ντουλάπες και ιδιωτική βεράντα.

Το νέο σπίτι της Πέρι και του συντρόφου της Μπλουμ στο Μοντεσίτο είχε αρχική τιμή πώλησης τα 16,25 εκατομμύρια δολάρια. Χτίστηκε το 1934 και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, 12 μπάνια και βρίσκεται σε 8,9 στρέμματα κτήμα, σύμφωνα με το People. Η φημισμένη περιοχή Μοντεσίτο φιλοξενεί πολλές διασημότητες, όπως την Όπρα Γουίνφρεϊ, την Αριάνα Γκράντε, την Έλεν ΝτιΤζένερις καθώς και τον πρίγκιπα Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Λίγα για την Κέιτι Πέρι

Υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος με πάνω από 100 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter και παραμένει η τραγουδίστρια με τις περισσότερες προβολές στο Youtube, με 36 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 19 δισεκατομμύρια προβολές. Είναι Πρέσβειρα της UNICEF ενώ η ενασχόλησή της με την πολιτική είναι ενεργή. Είναι ακτιβίστρια και θερμή υποστηρίκτρια της κοινότητας LGBT. Σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην Αυστραλία το 2013 στην οποία παραβρισκόταν και ο γνωστός πολιτικός της χώρας, Τόνι Άμποτ, η Κέιτι συγκρούστηκε ανοικτά μαζί του για το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων, στον οποίο ο πολιτικός είναι αντίθετος.

Τέλος, ήταν η πρώτη παγκόσμια γυναίκα καλλιτέχνης για το 2013, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία της Φωνογραφικής βιομηχανίας. Το 2014 το Billboard την κατέταξε στο νούμερο 2 των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών της χρονιάς και νούμερο 1 στις γυναίκες καλλιτέχνες. Η Κέιτι Πέρι έχει πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια σινγκλς παγκοσμίως και είναι η μοναδική καλλιτέχνης με 5 certified diamond τραγούδια (δηλαδή με τουλάχιστον 10 εκατομμύρια πωλήσεις το καθένα). Το Φεβρουάριο του 2015 έπαιξε στο μεγαλύτερο αθλητικό και τηλεοπτικό γεγονός του κόσμου, στο σόου που γίνεται στον ημιτελικό του Σούπερ Μπόουλ (Superbowl Halftime Show).

Το σόου της διάρκειας 12,5 λεπτών, έσπασε το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών. Ήταν το σόου με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών στην αμερικανική τηλεόραση με πάνω από 120 εκατομμύρια τηλεθεατές. Χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός πως η εμφάνιση της Πέρι συγκέντρωσε υψηλότερη τηλεθέαση ακόμα και από το ίδιο το παιχνίδι. Αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη μουσικός του κόσμου για το 2015 στη λίστα του Forbes, με κέρδη 135 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Ιούνιο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015.