Μαρίνα Πατούλη: Έκανε Ανάσταση με μίνι ροζ φόρεμα γεμάτο πούπουλα - Την κοιτούσαν όλοι στην εκκλησία

Εμφάνιση που θα μείνει στην εποχή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Πατούλη: Έκανε Ανάσταση με μίνι ροζ φόρεμα γεμάτο πούπουλα - Την κοιτούσαν όλοι στην εκκλησία

Η Μαρίνα Πατούλη εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στην Μύκονο για τον εορτασμό του Πάσχα και όσο βρίσκεται στο νησί των ανέμων έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις που έχουν τραβήξει πολλά βλέμματα. Μια στη βόλτα της στα σοκάκια και μια την ημέρα της περιφοράς του επιταφίου.

Χθες ωστόσο Μεγάλο Σάββατο 23/4 στην εκκλησία που πήγε για την Ανάσταση τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το μίνι ροζ μεγάλο τούλι και πούπουλα φόρεμα της, το οποίο συνδύασε με ροζ επίσης ψηλές μπότες.

Αυτή είναι η εμφάνιση της Πατούλη για την Ανάσταση

Η Μαρίνα Πατούλη όπως έχουμε παρατηρήσει, λατρεύει τα εκκεντρικά σχέδια και χρώματα και τα υποστηρίζει άψογα. Μάλιστα, λογικά σε τέτοιο ύφος θα είναι και η συλλογή ρούχων της.

Το νέο βήμα στη ζωή της μετά το διαζύγιο - Το ανακοίνωσε δημόσια

Η Μαρίνα Πατούλη είναι το τρανό παράδειγμα πως το διαζύγιο δεν είναι πάντα κακό, αλλά σε ανανεώσει και σου δίνει το πάτημα για νέα ξεκινήματα. Τους τελευταίους μήνες διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της. Φήμες την θέλουν σε σχέση με τον Βλάση Χολέβα, με αφορμή τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, μαζί έχουν σχεδιάσει τη νέα συλλογή ρούχων "Marina collection by Vlassi Holeva", για την οποία και χρειάστηκε να ταξιδέψουν στο Παρίσι με σκοπό να βρουν τα υφάσματα και όλα όσα χρειάζονται.

Εκτός από τη συλλογή λοιπόν, σε λίγες ημέρες θα γίνουν και τα εγκαίνια τους καταστήματος της στην Μύκονο κάτι που κανείς δεν γνώριζε.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας δυο φωτογραφίες με την μια μέσα από το κατάστημα την ώρα που γινόντουσαν οι εργασίες.

"Ανοίγουμε... και σας περιμένουμε!", έγραψε στη λεζάντα της.